Horoskop

Nosite kardigan ovog proljeća

Nosite kardigan ovog proljeća
Nosite kardigan ovog proljeća

Potreban vam je idealan komad odjeće koji možete nositi i kada sunce ugrije ali i kada vas kišne kapi iznenade i temperature se znatno snize? Zato smo mi danas za vas izabrali upravo kardigan. Takav komad je zaista jedan ali vrijedan jer ga možete nositi u različitim prilikama.

Džemper na raskopčavanje ili jednom rječju kardigan je kako kod ženskog tako i kod muškog pola veoma popularan i trendi komad.

Možete ga kombinovati na brojne načine a kada ga jednom probate i nosite shvatićete koliko je zgodan komad za sparivanje sa ostalom odjećom.

Kada su materijali u pitanju kardigane možete naći i u debljim tkaninama tako da vam izgleda kao pravi zimski džemper, ali mi za ovu sezonu naravno preporučujemo tanje i prirodne materijale te su oni kardigani od tanjeg konca i pamuka idealni za proljećne dane.

Ovaj komad od tanjih materijala možete nositi i preko košulje ali i ispod jakne, tako da su načini kombinovanja brojni. Deblji kardigani vam u hladnijim proljećnim noćima mogu poslužiti i kao jaknica.

Ako se pitate kako da ih nosite imamo nekoliko primjera za vas za koje smo sigurni da će vam se dopasti.

Siva boja se prilično često pojavljuje u muškoj garderobi a to je zato što je lako nosiva i prilagodljiva boja. Zato obavezno nabavite jedan kardigan u svjetlijoj nijansi sive. Možete ga nositi uz farmerke, majicu i patike za svakodnevne prilike ali i uz elegantne pantalone i košulju uz mokasine ili cipele na pertlanje.

Zapravo kada je obuća u pitanju možete nositi bilo koje modele, jer je kardigan idealan za kombinovanje i budite sigurni da nećete pogriješiti.

Kada ovaj trendi komad navučete preko košulje, onda ostavite da vam manžetne od košulje vire ispod rukava džempera ili čak i izvucite i presavijte rukave do polovine podlaktice.

Naravno ovaj model džempera se uvijek dobro spaja sa majicom bilo kog dezena, tako da je još i zanimljivije kada pruge s amajice vire ispod kardigana i jošna sve to obučete jarkoplave pantalone. Ovakav autfit daće vam ležeran stav i dodatni šmek.

Kombinaciju koja se sastoji od kardigana, košulje i pantalona uvijek može dobro da osvježi neki detalj u vidu zanimljivog kaiša, dobrih cipela ili patika ali i kravate. Ukoliko želite da stavite kravatu uz ovakav autfit onda vodite računa da kardigan obavezno bude zakopčan, jer na taj način izgleda elegantnije i smernije. Otkopčano možete da nosite uvijek ali onda ne stavljajte kravatu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije