Horoskop

Obične majice za savršenu kombinaciju

Obične majice za savršenu kombinaciju
Obične majice za savršenu kombinaciju

Muškarci su uglavnom uvijek u potrazi za “vječnim” komadima garderobe, odnosno onim stvarima koje nikada ne mogu biti van trenda. Tako se u svakom muškom garderoberu nalaze kožna jakna, jedan par kvalitetnih, klasičnih farmerki, crna i bijela košulja, kao i još neki drugi odjevni predmeti.

Ono bez čega se svakako oblačenje ne može zamisliti, jesu majice, ali ne one sa printovima, natpisima, već obične majice, koje pored svega čemu služe, mogu savršeno upotpuniti jednu dobru modnu kombinaciju.

Prilikom kupovine majica morate da obratite pažnju na nekoliko stvari. Kako vam majica pristaje je najvažnija stvar koju morate da procjenite tokom šopinga.

Posebno obratite pažnju da majica koju kupujete odgovara vašem tipu tijela, da vam nije previše velika ili uska. Jedan od najboljih trikova za provjeru je šav na rukavu, on bi trebao uvijek biti u ravni sa ramenom, tako ćete znati da ste pogodili i kupili pravu veličinu.

Nakon što ste našli majicu koja vam odgovara, vrijeme je da obratite pažnju na materijal. Tražite one kvalitetnije materijale, jer ako je majica lošeg kvaliteta, nema veze što vam se možda i dopada, loše će izgledati na vama. Na samom kraju je vrijeme da se pozabavite bojom. Iako su bijela, crna i siva majica nešto što uvijek možete nositi, nije loše da eksperimentišete i probate neke druge boje.

Nakon kupovine, vrijeme je da svoju novu majicu ukombinujete sa drugim dijelovima odjeće.

Majice sa džinsom

Svakako najbolja kombinacija je da običnu majice ukombinujete sa klasičnim džinsom. To je nešto što nikada ne izlazi iz mode, a sa dobrim parom patika, izgledaćete veoma trendi. Ako želite da dodatno obogatite stil, par naočara ili kačket mogu da “završe” posao, jer detalji su ti koji će uvijek biti tu da kažu koliko imate i na kojem je nivou vaš stil odjevanja.

Monohromatski stil

Monohromatski stil možete ispratiti tako što ćete odabrati pantalone u istoj boji kao što je majica. Jedini način da “razbijete” ovu monotoniju boja jeste odabir obuće, ali čak i ako se odlučite da vam obuća bude u istoj boji kao i ostatak odjeće, nećete pogriješiti. Ovakav look poželjan je i veoma trendi posljednjih sezona, tako da i ako pomislite da ste možda dosadni u jednoj boji, znajte da ste ipak baš pogodili kombinaciju.

Opuštena kombinacija

Ako ste za neku opuštenu varijantu, obucite majicu uz šorts. Ovaj izgled možete upotpuniti dodatnim aksesoarom kao što je šešir, koji može da bude u istoj boji kao što je šorts ukoliko ne volite da budete pretrpani bojama, dok majica može da bude nekoj drugoj boji. Svakako nam nije želja da budemo uvijek u jednoj boji od glave do pete.

Sako sa majicom

Još jedna modna kombinacija sa kojom ćete uvijek biti u trendu. Ono što je velika prednost je to što ovakav stil može da se “provuče” i za neke formalnije prilike, što ga čini dobrim za poslovne sastanke, rad u kancelariji, ali i za prvi dejt ili neko večernje piće, što da ne.

Ovo će vam posebno odgovarati ako niste neko ko voli da stalno nosi košulje ili neke džempere, a majica i sako uvijek izgledaju fantastično u paru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije