Horoskop

TAG Heuer predstavio novi sat sa kvalitenijim hronografom

TAG Heuer predstavio novi sat sa kvalitenijim hronografom
TAG Heuer predstavio novi sat sa kvalitenijim hronografom

TAG Heuer je svijetu predstavio TAG Heuer Carrera Heuer-01 sat, model čiji razvoj je trajao punih pet godina na kojem su radili vrhunski stručnjaci, što je rezultiralo kvalitetom izrade hronografa.

Skeletonizovano kućište sata ima dimenzije 45 mm, kao i savremeni sportski dizajn, a cijena manja od 5000 švajcarskih franaka redefiniše pojam vrijednosti novca.

U 2017. godini čuveni in-house hronograf pojavljuje se sa nešto manjim prečnikom kućišta od 43 mm, a u ponudi su tri verzije: intenzivno crna, mornarsko plava i elegantna konjak braon.

Sjajna ispolirana keramička tahimetarska korona, sa završnicom od fino poliranog čelika, čine ikonu modularnog kućišta izrađenog od 12 delova, skeletonizovani brojčanik, koji je zaštitni znak Heuer -01 sata i safirni dio poleđine kućišta, daju uvid u svu ljepotu mehanizma.

Hronografski nivo i disk sa prikazom datuma se mogu videti sa strane brojčanika. Na poleđini kućišta nalazi se crveni rotirajući cilindar - veoma smjeli detalj - skeletonizovani most hronografa i kružni crni PVD teg privlače pažnju i usmeravaju je prema mehanizmu.

Svi pokreti hrono funkcija i satni markeri su obilježeni crvenom bojom u znak povezanosti sa svjetom automobilizma - centralni podbrojčanik sekundi, 30-to minutni podbrojčanik, kao i podbrojčanik za 12 sati i start/stop dugme. Sportski eksterijer sata dopunjuje Heuer-01 hronografski mehanizam, nazvan po osnivaču brenda Edvardu Heueru, a 01 jedan oznaka se odnosi na prvi u nizu nove generacije hronografa.

Još malo je ostalo do početka BASELWORLD 2017, prestižnog i najvećeg svjetskog sajma satova i nakita, koji se održava u periodu od 23. do 30. marta u Bazelu u Švajcarskoj.

(muskimagazin.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije