Kuća i vrt

Bredli Kuper kupio kuću od 13 miliona dolara

Bredli Kuper kupio kuću od 13 miliona dolara
Foto: N.N. | Bredli Kuper kupio kuću od 13 miliona dolara

Nakon velikog uspjeha u filmu "Zvijezda je rođena" američki glumac Bredli Kuper odlučio je da počasti svoju porodicu kućom vrijednom 13 miliona dolara.

Kuća je smještena u Vest Vilidžu u Njujorku, a na 370 metara kvadratnih nalazi se šest spavaćih soba, četiri kupatila i multimedijska soba, odnosno mali privatni bioskop.

Veliki dnevni boravak s kaminom ima pogled na dvorište u kojem se nalaze drvo breskve, veliki roštilj i stolovi za stoni tenis.

Kuper je do sada glumio u desetinama filmova, a posebno su ga popularizovali "Mamurluk", "Američki snajperista", "Američka prevara" i "Savršena formula".

Posljednji film "Zvijezda je rođena" donio mu je neočekivani uspjeh. Naime, pjesma u duetu s Ledi Gagom našla se na 28. mjestu "Bilbordove" muzičke liste.

Radi se o pravom autorskom djelu Bredlija Kupera. On je ovaj film napisao, režirao te u njemu glumi i pjeva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog muzičara na zalasku karijere i mlade pjevačice u usponu.

Film je popraćen fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao sam Kuper, a sve pjesme u filmu snimane su uživo.

- Pristala je da glumi u mom filmu pod jednim uslovom. Rekla mi je da mrzi scene u kojima se vidi da glumci pjevaju na plejbek i rekla da će od mene stvoriti pjevača ako ja od nje napravim glumicu - rekao je Kuper koji je pjevanje vježbao narednih 18 mjeseci.

Glumac je od 2015. u vezi s ruskim modelom Irinom Šajk, s kojom ima kćerku Liju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije