Kuća i vrt

Dizajnerka hotela na Svetom Stefanu osvojila prestižnu nagradu

Dizajnerka hotela na Svetom Stefanu osvojila prestižnu nagradu
Dizajnerka hotela na Svetom Stefanu osvojila prestižnu nagradu

Svi smo se oduševili besprekornim enterijerom hotela “Aman Rizort” na Svetom Stefanu, koji su Novak i Jelena izabrali za svoje vjenčanje. Dizajnerka koja je osmislila i opremila ovaj luskuzni kompleks je u svetu dizajna poznata po svojim nevjerovatnim djelima i u skladu sa tim zaslužila prestižnu nagradu.

Kada neko osvoji nagradu za najbolji dizajn hotela, u njegovo umijeće ne treba sumnjati, piše Lisa.

Dizajnerka enterijera, Meri Lu Tompson je ovo prestižno priznanje osvojila u januaru 2014. godine a dodijelio ga je popularni američki magazin "Putovanje i dokolica". Njen hotel u Butanu ocijenjen je kao najbolje opremljen i uređen enterijer.

Osmišljen kao luksuzna farmerska kuća u Butanu gdje se i nalazi ovo luksuzno zdanje, čitav enterijer je urađen u bojama ove azijske zemlje. Talentovana Meri Lu našla je pravu mjeru između detalja koji predstavljaju azijsku kulturu i luksuznih elemenata.

Smješten u planinama Butana hotel “Gangtej Goenpa” predstavlja pravi raj za uživanje. Kamini od kamena, topla žuta i crvena boja u kombinaciji sa kvalitetnim drvetom i slični detalji čine ovaj hotel mjestom za odmor za oči i dušu.

Kao i luksuzni hotel na Svetom Stefanu, dizajnerka je podredila komforu i eleganciji koja se krije u jednostavnim, ali pažljivo odabranim elementima.

Ovdje pogledajte kako izgleda hotel "Aman Rizort", djelo ove dizajnerke i mjesto gdje će se Novak i Jelena vjenčati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije