Kuća i vrt

Iznajmite ili kupite kuću Džerarda Batlera

Iznajmite ili kupite kuću Džerarda Batlera
Iznajmite ili kupite kuću Džerarda Batlera

Hacijendu u španskom stilu i to onu u kojoj je živio Džerard Batler moguće je iznajmiti ili kupiti.

Zamisilite da smo jednu noć provedete među zidovima kuće svog omiljenog glumca? Ili još bolje… Ukoliko ste u mogućnosti da ruku dublje zavučete u džep, holivudski zavodnik škotskog porijekla nudi kuću na prodaju za nešto više od $4miliona.

Fantastična vila se nalazi u prestižnom kraju Los Anđelesa, Los Feliz, a izgrađena je u davne 1930. godine tokom tzv. Zlatne ere Holivuda. Ova kuća koja posjeduje 4 spavaće sobe i 4 kupatila je svojevrstan miks tradicije sa svim savremenim pogodnostima.

Kuća se nalazi na brežuljku, pa nudi nevjerovatnu privatnost i panoramski pogled na LA. Spektakularni dom glumca koji nam je slamao srca u mnogim filmovima, sadrži mnoge luksuzne detalje, poput bioskopske sale, saune i ima veliki spoljni bazen.

Iako je Batler ovaj dom kupio 2008. godine po cijeni od $3.25 miliona, glumac nije gubio vrijeme, pa je tokom godina tipično holivudski pazario još neke nekretnine u Njujorku, kao i kuću na plaži u Malibuu.

Očigledno shvativši da je teško odjednom biti na svim tim mestima, riješio je da proda vilu, pa vam tako buduće komšije mogu biti Sija, Kameron Dijaz ili Dženifer Aniston.

(NN/luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije