Kuća i vrt

Jedinstvena Calvin Klein home kolekcija

Jedinstvena Calvin Klein home kolekcija
Foto: N.N. | Jedinstvena Calvin Klein home kolekcija

Prošle godine, Calvin Klein brend potpisao je četvorogodišnji ugovor sa "The Andy Warhol" fondacijom, koji modnoj kući dozvoljava da koriste sva umjetnička djela iz kolekcije čuvenog umjetnika, uključujući i njegove objavljene radove.

Takođe, oni mogu koristiti cijeli njegov legat na način na koji oni požele, prenosi luxlife.

Za svoju Kiss kolekciju donjeg veša, modni brend je odlučio da upotrijebi neke popularne komade ovog umjetnika, koji su inspirisani eksperimentalnim filmom istog naziva, koji je Endi Vorhol režirao, uključujući crno bijele slike parova koji se ljube.

Sada je ovo partnerstvo iznjedrilo je još jednu kolekciju, koja je ovoga puta namjenjena našim domovima, a sadrži četvorodjelni set za objedovanje, koji je kreiran kao omaž nekadašnjem uredniku Vanity Fair magazina, Sandri Brant i glumcu Denish Hoperu.

Unikatni set tanjira dolazi u bledo žutoj, crvenoj i beloj boji, a sadrži tanjir, činiju, činiju za desert i šolju. Takođe, ovaj komplet je ponuđen u kolekcionarskom pakovanju, koje je inspirisano Brillo Box umjetničkim djelom Endija Vorhola. Drugi komadi iz kolekcije su jastuci sa dva lica, kao i ćebad kreirana od Pendleton vune.

Kolekcija je sada dostupna za naručivanje, a cijene predmeta kreću od 200 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije