Kuća i vrt

Kako izgleda luksuzni penthaus s potpisom Vivienne Westwood(FOTO)

Kako izgleda luksuzni penthaus s potpisom Vivienne Westwood(FOTO)
Kako izgleda luksuzni penthaus s potpisom Vivienne Westwood(FOTO)

Slavna Britanka svoj dizajnerski pečat stavila je i na ekskluzivni stan na desetom spratu losanđeleskog hotela The London West Hollywood.

Čini se da legendarna britanska dizajnerica Vivienne Westwood može baš sve, pa čak i urediti enterijer luksuznog hotelskog penthausa.

Penthaus na desetom spratu hotela The London West Hollywood ima 185 kvadratnih metara u koje je Westwood smjestila velike tibetanske tepihe i masivne garniture u bež nijansi.

Međutim, zaštitni znak britanske dizajnerice, očekivano, nisu bili spomenuti predmeti, već se njezin potpis osjeća u omiljenim britanskim motivima, tartan-uzorku i zastavi Velike Britanije, i naravno, logotipu modne kuće.

Naime, ovi elementi britanske kulturne baštine svoje mjesto su pronašli kao dekorativni element materijala kojima se dizajnerica pridržavala prilikom dizajniranja predmeta za uređenje ovog luksuznog stana.

Tako će budući posjetitelji, osim u divno uređenom enterijeru, moći uživati i na prostranoj terasi s koje se pruža veličanstven pogled na grad.

Iako od Vivienne nismo očekivali savršenu eleganciju, ponovno nas je uspjela iznenaditi, a stan je na zadnjem spratu hotela The London West Hollywood u Los Angelesu i biće otvoren sljedeći mjesec. Cijena noćenja biće nevjerojatnih 25.000 dolara.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije