Kuća i vrt

Kvalitetan namještaj za kvalitetno uređenje doma

Kvalitetan namještaj za kvalitetno uređenje doma
Foto: N.N. | Kvalitetan namještaj za kvalitetno uređenje doma

Samo nekoliko komada namještaja i detalja dovoljno je da se gotovo svaki prostor pretvori u dom. Kako biste prostoru dali ne samo praktičnu stranu, svijet uređenja interijera neprestano stvara nove trendove, ističe zanimljive dekorativne detalje i otkriva ideje kako uz pomoć malih trikova izvući najviše iz prostora koji imate i kako se u njemu osjećati što bolje.

 Upravo u tom smjeru ide i "Natuzzi Italia", galerija namještaja koja je otvorena u Banjaluci u sklopu salona namještaja "Orfej".

Za izradu ovog namještaja koriste se najbolji štofovi i koža, kombinovani sa italijanskim stilom, kako bi se stvorio savršen spoj i udobnost.

U "Natuzzi Italia" galeriji Banjaluka izložen je samo dio kolekcije, a u pitanju su najnovije kolekcije koje su odabrane na sajmu namještaja u Milanu ove godine.

U skladu s najvišim standardima na svjetskom tržištu, od samog procesa stvaranja, dizajniranja, odabira kože ili štofa, "Natuzzi" slijedi svaki korak, svaki proces i provjeru. Na taj način garantuje kvalitet i najbolje za vas.

Kvalitet i dugotrajnost su osnovne odlike namještaja s obzirom na to da u ovoj galeriji garantuju da za svoj proizvod dobijate 10 godina garancije na izdržljivost i čvrstoću drvene konstrukcije rama, te dvije godine na punjenje, presvlake i šavove, što su jasni dokazi kvaliteta. Važno je napomenuti da su svi materijali korišteni za izradu "Natuzzi Italia" proizvoda 100% ekološki čisti.

Galerija se prostire na oko 150 kvadrata, a dizajnirana je i uređena u potpunosti po standardima kompanije "Natuzzi", stvarajući poseban ambijent u kome kupci mogu da uživaju u vrhunskim dizajnerskim komadima.

U salonu namještaja "Orfej" možete dobiti savjete o opremanju svog životnog prostora, gdje će stručno osoblje za vas stvoriti harmoniju u prostoru, spajajući funkciju, materijale i boje.

Vaša kuća ili stan će doživjeti transformaciju u nešto jedinstveno i posebno.

O brendu

Brend "Natuzzi" je najprepoznatljivije ime u svijetu namještaja. U pitanju je brend koji proizvodi i prodaje široku kolekciju sofa, fotelja, kreveta i kućne dekoracije. "Natuzzi" grupaciju je 1959. godine, sa samo 19 godina, osnovao Pasquale Natuzzi, koji je trenutno predsjednik, direktor i stilista.

Danas je to grupacija koja ima svoje prodajne jedinice i poizvodne pogone širom svijeta. Namještaj se dizajnira u Italiji, od strane svjetski poznatih dizajnera u polju enterijera. Odlikuje ga vrhunski kvalitet, inovativnost, moderan dizajn i udobnost

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije