Kuća i vrt

Luksuzno odmaralište u srcu Atlantskog okeana

Luksuzno odmaralište u srcu Atlantskog okeana
Foto: N.N. | Luksuzno odmaralište u srcu Atlantskog okeana

Spektakularni White Exclusive Suites & Villas ponudiće vam sve što vam je potrebno, ako ne i više od toga. Ovo fenomenalno odmaralište nalazi se na portugalskim Azores ostrvima, koja su inače smatrana za jednu od najboljih destinacija za odmor u čitavom svijetu.

Smješten u sred Atlantskog okeana, Azores arhipelag i dalje je neiskvareni raj, gdje posjetioci mogu uživati u posmatranju kitova, pješačenju po vulkanima i spuštanju niz vodopade svakog dana. Povezivanje sa prirodom nikada nije zvučalo bolje!

Odmaralište u svojoj ponudi ima samo deset luksuznih soba i apartmana, a nalazi se u Lagoi, malom primorskom gradu, na južnom dijelu Sao Miguel ostrva. Odaberite jedan od tri tipa apartmana – Junior, Ocean i Unique, i dozvolite detaljima od drveta i vrhunskom pogledu na okean da vas razmaze.

U ponudi je i zaklonjena, samostalna vila, idealna za one koji žele da pobjegnu od svega. Ipak, čisto sumnjamo da će bilo ko poželjeli da pobjegne od hotelskog bazena ili restorana koji služi svježu lokalnu morsku hranu i regionalna vina.

(NN/luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije