Kuća i vrt

Mira nudi Đokovićima kuću pokojnog predsjednika Slobodana po nižoj cijeni

Mira nudi Đokovićima kuću pokojnog predsjednika Slobodana po nižoj cijeni
Mira nudi Đokovićima kuću pokojnog predsjednika Slobodana po nižoj cijeni

Mira Marković, žena pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića, ponudila je porodici Đoković da kupe vilu u Tolstojevoj 33, u kojoj su njih dvoje živjeli, po nižoj cijeni od uobičajene.

Ovakav gest dolazi poslije propalih prvih pregovora o kupovini Slobine vile. Otac prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića, Srđan Đoković bio je zainetresovan za kupovinu vile pokojnog predsjednika SRJ Slobodana Miloševića.

Međutim, pregovori su tada propali, jer su se Đokovići i Mirjana Marković udovica Slobodana Miloševića mimoišli oko cijene. Kako saznaju mediji Đokovići su za kuću u Tolstojevoj 33 nudili pola milona evra manje nego što je Mira tražila.

„Đokovićev advokat se prošle godine sastao sa prijateljem Mire Marković, gdje su razgovarali o prodaji vile, ali nisu uspjeli da se dogovore oko cijene. Udovica Slobodana Miloševića je tražila veću sumu, u međuvremenu Markovićeva se predomislila i voljna je da proda kuću Đokovićima, po cijeni koju su nudili“, navodi izvor za Alo i dodaje da bi Markovićeva voljela da kuću proda nekoj uglednoj ličnosti, a ne nekoj osobi iz kriminalnog miljea.

Đokovići nisu željeli da komentarišu pomenutu informaciju. Novakov otac Srđan je rekao da ne želi da odgovara na pitanja oko eventualne kupovine vile, dok je majka Dijana rekla da nema nikakvu informaciju o kupovini kuće.

Vila ima deset spavaćih soba, šest kupatila, dvije sobe za prijem, dvije recepcije i lift i podijeljena je na četiri nivoa.

(NN/kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije