Kuća i vrt

Niko ne želi da kupi luksuzni dom "Vuka s Wall Streeta" (FOTO)

Niko ne želi da kupi luksuzni dom "Vuka s Wall Streeta" (FOTO)
Niko ne želi da kupi luksuzni dom "Vuka s Wall Streeta" (FOTO)

Alan Vilzig, slavni automobilista, preduzetnik, restaurator i još štošta, praktično je prepolovio cijenu svog stana na Menhetnu koji pokušava prodati.

Svijet izvan SAD-a upoznao ga je nakon što je po njegovom liku smišljen sporedni lik u filmu "Vuk s Wall Streeta" koji na spektakularno raskošnu zabavu dovodi svoju djevojku Naomi, u koju se potom zaljubi Jordan Belfort koga igra Leonardo DiKaprio.

48-godišnji Vilzig je vlasnik i luksuznog restorana, kao i vrlo profitabilne firme, što uveliko može zahvaliti činjenici da je rođen kao sin bogatog oca. Stan od 6500 metara kvadratnih u najstrožem centru Njujorka pokušava prodati još od 2014. Ispočetka je tražio 44 miliona dolara, a kako ništa nije naslućivalo da će stan i prodati, cijenu je smanjio na 38,5 miliona. Sada je stan spreman prodati po sad-ili-nikad bagatelnoj ponudi od 25 miliona.

Dnevna soba, kuhinja, garaža u kojoj čuva svoju zbirku motocikala, tri spavaće sobe, krovna terasa... Stan danas, navodno, izgleda puno manje ekscentrično nego dok je Vilzig u njemu stanovao bez namjere da ga proda. Pa ako slučajno imate viška novca…

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije