Kuća i vrt

Zavirite u novu vilu Serene Vilijams

Zavirite u novu vilu Serene Vilijams
Foto: N.N. | Zavirite u novu vilu Serene Vilijams

Serena Vilijams je pravi as kako na teniskom terenu, tako i van njega.

Legendarna sportistkinja upravo je po cijeni od 6.7 miliona dolara kupila novu vilu sa pet spavaćih soba i sedam kupatila, u jednom od najpopularnijih dijelova Beverli Hilsa.

 Prošle nedjelje, Serena je stavila na prodaju svoju vilu u Bel Eru po cijeni od 12 miliona dolara, a ako svemu tome dodamo rođenje njene ćerke Aleksis i vjenčanje sa su-osnivačem Reddita, shvatamo da je Serena jedna veoma zauzeta žena.

Njena nova vila ušuškana je iza kapija u Summit Estates dijelu Beverli Hilsa, nudi joj pogled na Los Anđeles i dolinu, a ima tri sprata.

Mjeri površinu od oko 600 m2 i ima otvoreni plan prostora, sa podovima od brušene hrastovine i savremenim završnim detaljima.

Profesionalna kuhinja sa Bianco Bella kuhinjskim ostrvom od poliranog mermera i ormarićima pravljenim po mjeri savršena je za pripremu zdravih obroka, koji će Vilijamsovoj biti potrebni da se vrati u formu, a samim tim i na teren. Dio vile je i soba za masažu i jogu, kao i vinski podrum i igraonica.

Pored toga, kuhinja se otvara prema prostranoj verandi, dok glavna spavaća soba i kupatilo imaju pogled prema svjetlima Beverli Hilsa i privatnom dvorištu, u kom se nalazi ugradni roštilj i bazen. Ono što nas čudi je činjenica da u sklopu svoje vile, čuvena teniserka nema teniski teren!

(NN/luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije