Kuća i vrt

Pogledajte kako izgleda kuća Leonarda di Kaprija (FOTO)

Pogledajte kako izgleda kuća Leonarda di Kaprija (FOTO)
Pogledajte kako izgleda kuća Leonarda di Kaprija (FOTO)

Leonardo di Kaprio je vlasnik velelijepne vile, koja se nalazi u Malibuu u Kaliforniji, od 2002. godine, kada ju je kupio za šest miliona dolara.

Nakon 10 godina, koliko je proveo u njoj, popularni glumac je odlučio da se preseli na Istočnu obalu.

Prvobitno je rentirao kuću za 75.000 dolara mjesečno, da bi poslije nekoliko mjeseci konačno odlučio da je proda za fantastična 23 miliona.

Budući da nije bilo mnogo zainteresovanih potencijalnih kupaca, di Kaprio je ubrzo morao da spusti cijenu vile na 18,9 miliona, koliko trenutno vrijedi.

Dom Leonarda di Kaprija nije moderna vila kakva se očekuje od jednog pripadnika holivudske elite. Kompleks od tri kuće sagrađen je 1927. i ima sedam spavaćih soba i šest kupatila.

Prizemlje je prostrano i otvoreno, sa fokusom na plažu koja je svega nekoliko desetina metara udaljena od kuće.

Iako je eksterijer kuće uređen u stilu 20-ih godina prošlog vijeka, enterijer je renoviran i pretvoren u moderan, uglađen, ukusno uređen prostor.

U kolornoj šemi preovlađuju plave i sive nijanse, a otvorena terasa ispred kuće idealna je za sunčanje i relaksaciju.

Niske tavanice sa drvenim gredama odražavaju atmosferu suncem okupanih plaža, kakvim Malibu obiluje. Sve tri zasebne građevine u sklopu kompleksa imaju drvene podove, koji ih čine prozračnim i otvorenim.

U dvorištu se nalazi đakuzi za nekoliko osoba, što je još jedan veliki plus za potencijalne kupce. Imanje pored toga obuhvata zatvorenu teretanu, dvije kuhinje, od kojih se jedna nalazi u glavnoj, a druga u gostinjskoj kući.

Vila Leonarda di Kaprija je baš onakava kakva dolikuje holivudskoj zvijezdi njegovog kalibra, zato mnogi vjeruju da sledeća koju bude kupio neće biti ništa manje luksuzna.

(Bravacasa)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije