Kuća i vrt

Pogledajte savršeno imanje na obali jezera Vašington (FOTO)

Pogledajte savršeno imanje na obali jezera Vašington (FOTO)
Pogledajte savršeno imanje na obali jezera Vašington (FOTO)

SIJETL - Ovo luksuzno imanje na obali je projekat proslavljenog arhitekte Artur Lovlesa. Pravi dragulj Sijetla, ovaj savršen dom ponosno se šepuri na obali jezera Vašington, nudeći spokojan pogled na vodu i prirodu koja ga okružuje, što možda može opravdati njegovu cijenu od skoro 15 miliona dolara.

Dovoljan je samo jedan pogled da se bacite u sanjarenje o ovom nevjerovatnom imanju, ali stvarnost zove. Budimo realni, samo odabrani ljuidi mogu sebi priuštiti ovakav posjed i lifestyle koji uz njega ide pride. Ali, diviti se ovoj ljepoti, još uvijek je besplatno.

Luksuzni dom u kojem preovladava drvo kao plemenit i topao materijal, posjeduje 5 spavaćih soba, 5 kompletno opremljenih kupatila, kao i nekoliko dodatnih prostorija savršeno dekorisanih i opremljenih, naravno, sve u skladu sa cijenom od tačno 14 miliona i 880 hiljada dolara. Zamislite samo opuštanje kraj kamina u prohladnim večerima? Pucketanje vatre, dobro štivo, ukusno vino i pogled na prirodu koja vas okružuje. Dovoljno.

Na posjedu postoji i teren za košarku, prelijepo uređen vrt, dok za vezivanje jahte, tobogan za zabavu i direktno uranjanje u jezero.

Samo pogled na fotografije umiruje i tjera na dodatno razmišljanje o uživanju na jednom ovakvom mjestu.

(NN/luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije