Kuća i vrt

Pogledajte vilu Kejt Blanšet - vrijedna svake zvijezde (FOTO)

Pogledajte vilu Kejt Blanšet - vrijedna svake zvijezde (FOTO)
Pogledajte vilu Kejt Blanšet - vrijedna svake zvijezde (FOTO)

Poznata glumica australijskog porijekla, Kejt Blanšet, obavlja sve pripreme za selidbu u Sjedinjene Američke Države…

Baš iz tog razloga, ona prodaje svoj dom u Sidneju, po cjeni od 15 miliona dolara. Njen predivni dom sa privatnom plažom u Hanters Hilu može se smatrati luksuznom palatom, a nuidi vam savršeni pogled na Lane Cove reku.

Njena vila je izgrađena 1877.godine i nalazi se u veoma prestižnom predgrađu, koje je ispunjeno luksuznim vilama. Predivna vila ima oko 3.642 kvadrata privatne zemlje, a nosi ime Bulwarra. Skoro je prošla kroz trogodišnji proces renovacije, koji je kao rezultat doneo dupli prostor i odvojene samoodržive odaje ispod bazena.

Nadin Alvil iz Alwill Design-a i Dr. Stiven Lesiuk iz Lesiuk Architects bili su zaduženi za redizajn ove vile i pretvorili su je u ekološko odmaralište za porodice. Sa ovim na umu, elegantne linije ove vile kreiraju ležerni ambijent, pri čemu su sve sobe okrenute prema sjeveru i gledaju na predivno dekorisane bašte.

Sa pet spavaćih soba na gornjem nivou, uključujući i glavnu spavaću sobu koja okupira čitavo privatno krilo ove vile, ovaj posjed zvuči sve primamljivije kako više otkrivamo. Glavna spavaća soba ima svoju garderobu sa svjetlarnikom i Boffi privatno kupatilo sa samostojećom kadom. Tu su i podovi od američke hrastovine, prostrani podrum i tavan, kao i bezbjedni parking za četiri automobila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije