Kuća i vrt

Pogledajte vilu slavne Ketrin Hepbern (FOTO)

Pogledajte vilu slavne Ketrin Hepbern (FOTO)
Pogledajte vilu slavne Ketrin Hepbern (FOTO)

Ketrin Hepbern posjeduje fenomenalno imanje na obali u Konektikatu, koje je sada stavljeno na prodaju…

Svi ljubitelji luksuznog života sa dubokim džepovima, svakako će biti oduševljeni ovom ponudom. Legendarna glumica preminula je 2003.godine, ali je zapravo baš na ovom imanju odrasla i uvek ga se rado prisjećala i vraćala tokom svoje karijere.

Rezidencija koja krasi ovo imanje od 1.47 hektara ima savršen pogled na Long Ajlend. Ovaj posjed je izgradila porodica ove glumice davne 1913.godine, ali je originalni dom bio uništen tokom uragana 1938.godine. Tokom tog perioda, između tridesetih i četrdesetih godina, Hauard Hjuz je stajao svojim hidroavionom tačno ispred ove kuće, što je pravi šmekerski potez čak i za današnje vreme.

Luksuzna glavna rezidencija, ima oko 1.000 m2 prostora, a prostire se na tri nivoa. Sa šest predivnih spavaćih soba, pri čemu svaka od njih ima svoje privatno kupatilo, ova vila je ukrašena sa sedam kamina. Radna soba, soba sa kartama, bašta, ostava, vešernica, kao i garaža za dva automobila kompletiraju ovo imanje, dozvoljavajući vlasnicima i gostima da uživaju u životu, opušteni i razmaženi, baš kao svjetske filmske zvezde.

Inače, Ketrin Hepbern smatra se jednom od najboljih glumica u istoriji Holivuda. Ona je dobila četiri Oskara, a njeni poznati filmovi su The African Queen, The Philadelphia Story i The Lion in Winter. Uživajte u galeriji!

(NN/Lux life)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije