Kuća i vrt

Šta svaka djevojka mora imati u svom domu prije tridesete

Šta svaka djevojka mora imati u svom domu prije tridesete
Šta svaka djevojka mora imati u svom domu prije tridesete

Drage dame možda se bliži vaš trideseti rođendan i vi shvatate da je potrebno veliko uređenje prvo enterijera, a zatim i života?

Zato smo spremili spisak stvari koje bi svaka dama od ukusa trebalo da ima u svom domu pre nego što napuni tridesetu. Pa počnite redom da čitate i sakupljate ideje.

Udoban krevet i lijepu posteljinu

S obzirom na to da većinu svog života, ali i neke od najlepših trenutka provodimo upravo u krevetu, nema potrebe da naglašavmo zašto je bitno da bude udoban. Krevet treba da krasi lijepa i kvalitetna posteljina, zato na ovakvim stvarima ne treba štediti. Pogotovo što nećete je kupovati svaki mjesec, a sigurno ćete i potencijalnog partnera oduševiti udobnim krevetom i još ljepšom posteljinom.

Lijep i udoban tepih

Ništa kao tepih neće dati toplinu i šmek vašem prostoru, a i vi ćete uživati u svom izboru, jer bliži se trideseta i sada očigledno imate dosta ideja šta i kako nešto treba da izgleda.

Radni kutak

Bez obzira na to da li posao obavljate od kuće ili ne, lijepo uređen i inspirativan radni kutak je neophodan svakoj poslovnoj dami. Uredan sto sa udobnom stolicom, ramom za slike, cvijećem, računarom i potrebnim alatom je nešto za šta morate imati mjesta u svom domu.

Umjetničko djelo koje volite

Naravno da ne mora biti skupo, sasvim je dovoljno da se lijepo uklapa u prostor i da vas čini srećnom.

Biljke

Bez obzira da li su to velike sobne biljke ili male pored prozora ili cvijeće u dnevnoj sobi, zelenilo je neophodno kako biste dali živost svm prostoru.

(N.N/cosmopolitan.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije