Kuća i vrt

Uđimo u novu vilu Farela Vilijamsa (FOTO)

Uđimo u novu vilu Farela Vilijamsa (FOTO)
Uđimo u novu vilu Farela Vilijamsa (FOTO)

Farel Vilijams je “happy” zato što je upravo kupio novu vilu u Los Anđelesu po cijeni od 7.14 miliona dolara…

Ovaj američki muzičar sada posjeduje vilu, koja se nalazi na zatvorenom posjedu od 1.55 hektara i ima dvije strukture. Vila sa staklenim zidovima ima pet spavaćih soba, dok kuća za goste ima jednu. Ukupno pet kupatila se takođe nalaze na ovom posjedu.

Vilu je dizanirao arhitekta iz Los Anđelesa, Hagi Belzberg, a ona ima mnoštvo staklenih zidova i kliznih vrata, kako bi se kreirala besprekidna vizuelna i fizička tranzicija iz jedne sobe u drugu i iz eksterijera u enterijer. Glomazni prozori pružaju pogled iz svakog dijela ove vile.

Farelova nova radna soba je veoma toplo dekorisana, a ima staklena vrata. Dnevna soba ima staklene zidove sa veoma visokim plafonima, kao i plutajući kamin od nerđajućeg čelika. Takođe, dio ove vile je i terasa sa trpezarijskom funkcijom, gde se nalazi ugradni roštilj. Nadomak toga nalazi se infiniti bazen sa integrisanim spa dijelom, iz kog se pruža moćni pogled na kanjon.

U kuhinji se nalaze ormarići golublje sive boje, radne površine od sniježno bijelog kvarca, centralno ostrva sa četiri mjesta za sjedenje i barom za piće, pored svih neophodnih modernih aparata od nerđajućeg čelika. Pored kuhinje, nalazi se trpezarijski prostor sa ugradnim elementima u vidu otvorenih polica za knjige, zatvorenih ormara za piće, i velikog zidnog TV seta.

U glavnoj spavaćoj sobi nalazi se i deluks kupatilo, koje je opremljeno plutajućim umivaonicima, staklenom tuš kabinom i samostalnom kadom ispred zida koji čine prozori od poda do plafona. Na kraju, tu je i prostrana terasa iznad garaže, koja je idealna za uživanje u izlasku i zalasku sunca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije