Kuća i vrt

Zavirite u italijanski zamak (FOTO)

Zavirite u italijanski zamak (FOTO)
Zavirite u italijanski zamak (FOTO)

Smješten u Kastelini, odnosno u Kjantiju, ovaj sjajni italijanski zamak je nešto što zapravo možete posjedovati.

Jeste on star, ali je otporan i impresivan, sadrži 115 spavaćih soba i 100 kupatila, a više nas podsjeća na hotel nego na nečiji privatni dom, sa površinom od čak 15.000 m2.

 Za 28 miliona eura, ovaj zamak može biti vaš! Nalazi se na posjedu koji zauzima oko 630 hektara, dominira svojom okolinom i ima i nekoliko restauriranih dodatnih građevina koje će vas šarmirati u roku od nekoliko sekundi.

Sa raznim popravkama i ekstenzijama koje je dobio tokom istorije, ovaj predivni zamak zadržao je svoju originalnu ljepotu, šarm i izgled. Samo se luksuz promijenio tokom godina, što je kao rezultat imalo dodavanje modernih pogodnosti ovom prostoru.

Ako pogledate predivne bašte ovog zamka, ili možda četiri bazena i teniski teren, shvatićete da on vrijedi svakog novčića. Ono što je još interesantnije, ovaj posjed ima nagrađivane vinograde i maslinjake, a svojim novim vlasnicima pruža mnoštvo varijacija na temu redizaniranja ili namjene.

Ima maslinjak sa oko 1.500 sadnica, 28 hektara pašnjaka i izobilje prostora za ambar i torove, kao i dva privatna jezera koja su puna ribe. Ovaj zamak je možda evropski raj na zemlji, u kom bi svako želio da provede barem nekoliko dana.

(NN/luxlife)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije