Kuća i vrt

Zavirite u luksuzni penthaus Dejvida Gete (FOTO)

Zavirite u luksuzni penthaus Dejvida Gete (FOTO)
Zavirite u luksuzni penthaus Dejvida Gete (FOTO)

Čuveni francuski DJ i producent, Dejvid Geta, napunio je brojne arene svojim muzičkim setovima, a svaka top lista, sadrži barem jednu njegovu hit pjesmu.

Upravo to je objašnjenje kako on može sebi da priušti penthaus u Majamiju, u GranParaiso neboderu, koji je oličenje ekskluzivnosti. Njegov penthaus prostire se na dva sprata, a dizajniran je specijalno za njega, kao djelo arhitekte i dizajnera Pjera Lisonija. Ima tri spavaće sobe, tri kupatila i privatni pristup odvojenim liftom.

Sa preko 300 m2 prostora samo na prvom spratu, i dodatnih 50 m2 prostora u eksterijeru, koji uključuje i sjajnu terasu, ovaj penthaus iz minuta u minut djeluje sve impresivnije. Na prvom spratu se nalazi master apartman, foaje duplog volumena, prijemna soba i otvorena kuhinja.

Krećući se na gore, njegova impozantna krovna terasa sadrži privatni bazen, ljetnju kuhinju i očaravajući pogled. Ovo znači da drugi nivo ima eksterijera, koliko prvi sprat ima enterijera – nije loše zar ne?

GranParaiso neboder nudi vam pogodnosti kao što su bazen, terasa pored bazena, teniski teren, fitness centar, privatni bioskop, kuglana, spa i joga salon. A s obzirom na to da je ova građevina još u procesu izgradnje, ovaj penthaus će definitivno očarati svakoga.

Cijena Getinog apartmana nije poznata, ali koliko god da je platio, vrijedi svake pare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije