Kuća i vrt

Zavirite u raskošnu tvrđavu na Ibici

Zavirite u raskošnu tvrđavu na Ibici
Zavirite u raskošnu tvrđavu na Ibici

IBICA- Raškošna vila "Blanco de Ibiza" izgrađena je prije 30 godina, ali i dalje predstavlja sinonim luksuza na obali Mediteranskog mora. Bijela "tvrđava" na Ibici reflektuje mir morskog plavetnila, stvarajući idealnu kompoziciju zajedno sa stenovitom obalom na kojoj se nalazi. Bijela i tirkizno plava boja dominiraju prostorom i formiraju skladan, opuštajući ambijent.

 Restaurator Martinez Malales Kanut, vlasnik studija "Malmaca", nedavno je preuredio ovu vilu i povratio joj stari sjaj i mjesto na listi kuća iz snova. Kako bi naglasio mediteranski stil, opremio ju je drvenim namještajem sa Balija. Ispred kuće nalazi se prelijep bazen sa neizbežnim pogledom na pučinu Mediterana.

I arhitektura i dizajn definisani su prirodnim detaljima. Kanut je, zapravo, osmislio enterijer i eksterijer sa dušom u kojem svaki detalj se savršeno uklapa u cjelinu. Tu su trska, pamuk i boje prirode: zelena vegetacija i plavo more. Rezultat je zadivljujuć! Istovremeno, to je i dokaz da crna boja i aluminijum nisu neophodni kako bi se kreirao savremen dizajn enterijera, kao ni enterijer luksuzne rezidencije. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije