Putovanje

Fenomenalni kruzer za ljubitelje sunca (FOTO+ VIDEO)

Fenomenalni kruzer za ljubitelje sunca (FOTO+ VIDEO)
Fenomenalni kruzer za ljubitelje sunca (FOTO+ VIDEO)

Planirano je da „MSC Seaside“, kruzer inspirisan konceptom kuća na plaži, bude porinut tokom 2017. i da plovi od Majamija put Kariba.

Kompanija MSC Cruises otkrila je novi koncept broda koji je omaž otvorenom prostoru i suncu.

Prvo plovilo iz klase „Seaside“ je inspirisano konceptom otvorenih kuća na plaži koje ima namjeru da more i goste približe jedno drugome.

Gosti koji vole ovakav stil života modu da odsjednu u kabinama koje imaju vlastiti balkon sa pogledom na more i promenadu. U ponudi su i kabine za grupe i porodice koje posjeduju vlastite luksuzne prostorije uključujući i đakuzi na otvorenom.

U dodatku promenadi na otvorenom, za koju se smatra da je najveća ikad sagrađena na nekom brodu, gosti će na tri staklene piste imati osjećaj kao da hodaju po vodi. Pista na najvišoj palubi koja ima stakleni pod i staklene balustrade   duga je 30m, dok su druge dvije na palubi 8 duge 40 metara.

Đani Onorato, generalni direktor MSC-a je rekao: „Ovaj prototip je drugačiji od svega što smo do sada napravili budući da je ovaj brod namijenjen plovidbama po toplim morima.

Dizajn ovog broda utjelovljuje našu strast prema morima na inovativan način i i da našim gostima osigura užitak u otvorenom moru i suncu. Budući da ovaj brod ima najveći udio otvorenog prostora, naši gosti će moći da uživaju u pogledu na more, kao i velikom broju kabina i prostora za druženje.“

Gosti koji ne žele da se odreknu svog zdravog načina života ni kada su na putovanju mogu da posjete jednu od dvije Wellness kabine koje posjediju svu fitnes opremu.

Na brodu se takođe nalazi jahting klub sa privatnim solarijumom, prostorom za odmor i restoranom.

Zabava na brodu uključuje pozorište, klub zabave, kuglanu i 5D kino.

MSC Cruises je u partnerstvu sa Samsungom svojim gostima pružio mnogobrojne mogućnosti uključujući NFC narukvice i kartice koje omogućuju roditeljima da lociraju djecu.

Ukupan kapacitet broda je 5.179 gostiju, a trebao bi da plovi iz Majamija do Bahama, Meksika, Jamajke i Portorika. Takođe je i i pristajati na ostrvu u vlasništvu kompanije koji se nalazi u blizini obala Bahama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije