Putovanje

Hotel u kom vrijeme ne postoji (FOTO)

Hotel u kom vrijeme ne postoji (FOTO)
Hotel u kom vrijeme ne postoji (FOTO)

Bivša laoška palata, Maison Souvannaphoum Hotel je danas savršeno mjesto za svaku osobu, koja želi pravo uživanje…

Ako tokom svog odmora želite da se razmazite, osjetite kao član plemstva i posjetite unikatnu destinaciju, ovaj hotel je prava stvar za vas. Smješten u ušuškanom gradiću Luang Prabang u centralnom Laosu, ovaj hotel predivno miješa moderne pogodnosti i luksuzni smještaj, sa starom istorijom ovog mjesta, u formi unikatnog odmarališta na obali rijeke.

Luang Prabang je jednom bio dom laoškog princa, a danas su ovaj grad, i njegova palata pretvorena u hotel, dio svetskog naslijeđa koje je pod zaštitom Uneska. Maison Souvannaphoum hotel impresioniraće svakog gosta elegantnim smještajem, od soba u Garden krilu, do originalnih royal apartmana u La Residence dijelu.

Neverovatni bazen i spa centar ovog hotela su na veoma maloj udaljenosti, i u potpunosti su vrijedni šetnje. Ako ste više istraživački tip, savjetujemo vam da iskusite kulturno nasljeđe ove nekadašnje francuske kolonije, počevši od Elephant Blanc restorana, gde se služi fuzija francuske i laoške kuhinje.

Naravno, budistički hramovi i monasi će vas impresionirati i uljepšati vam dan, a isto to će učiniti i šetnje, posebno ona pored Mekong rijeke. Putovanje do planine Phousi je interesantnije nego što možete da zamislite. Kada jednom dođete ovdje, uvidjećete da je veoma teško odabrati šta prvo da radite, ali bićete zadovoljni za koju god aktivnost da se odlučite.

(NN/Luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije