Putovanje

Hyatt Regency- idealno mjesto za bijeg od stvrnosti (FOTO)

Hyatt Regency- idealno mjesto za bijeg od stvrnosti (FOTO)
Hyatt Regency- idealno mjesto za bijeg od stvrnosti (FOTO)

Jednom kada stignete u Hyatt Regency odmaralište, poželićete da nikad ne odete...

Sudeći po vrhunskim znamenitostima koje se naziru u pozadini, Hyatt Regency je više od luksuznog hotela. Smješten usred neravne kalifornijske pustinje, ovo mjesto već na prvi pogled oduzima dah!

Na samo 20 minuta vožnje od Palm Springsa, sa jedne strane je tako prilično blizu "stvarnom" svijetu, ali je opet dovoljno daleko da se osjetite diskonektovani od stresa i užurbanog života koji ste ostavili za sobom.

Ovo je mjesto gdje dolaze sa podjednakom strašću i željom za odmorom oni koji biježe od gradske vreve i napornog tempa života, kao i oni koji jednostavno samo vole opuštanje i relaksaciju, a kako da se ne opuste, kada našavši se na ovom mjestu shvate da su u jednom od najnevjerovatnijih smještaja u cijeloj Americi. Za one koji žele dodatnu zabavu ima dovoljno prostora i za to, čisto da ne bude previše dosadno od tolikog odmora i relaksacije.

Što se tiče smještaja, ovdjee za svakog postoji izbor.

Postoje smještajni kapaciteti koji imaju pogled na bazene, golf terene ili samo odmaralište kao i  impresivni apartmani sa terasama koje pružaju sve sadržaje koje možete poželjeti ili zamisliti na jednom ovakvom mjestu.

U ponudi su takođe, jednosobne ili dvosobne vile sa toplinom kamina koji će vas grijati i atmosferu činiti još prijatnijom, a u okviru ovih vila dobijate i privatno dvorište sa verandom i đakuzijem. Nevjerovatan pogled na umirujuće zelenilo, ukusno opremljen enterijer, egzotične palme, i stiče se utisak da ste u samom raju.

Hyatt Regency u Indian Velsu je mjesto gdje možete igrati golf, uživati u spa tretmanima ili se jednostavno “zavaliti” u neku od ležaljki i uživati u suncu. Dakle, opuštanje je udaljeno samo nekoliko koraka od svakog gosta, jer je ova pustinjska oaza dizajnirana tako da razmazi i najkapricioznije, da nakon što stignu, nikad ne požele da se vrate kući.

(NN/luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije