Putovanje

Krstarenje u 32 zemlje koje traje čak 119 dana

Krstarenje u 32 zemlje koje traje čak 119 dana
Foto: Ilustracija | Krstarenje u 32 zemlje koje traje čak 119 dana

Zamislite da možete da odete na krstarenje koje traje gotovo četiri mjeseca i da tom prilikom posjetite više od 30 zemalja.

Srećom upravo takva ponuda se pojavila u jednoj turističkoj agenciji, ali za većinu smrtnika to će i dalje ostati samo san. Naime, pored nedostatka vremena, jer ko može da odsustvuje skoro četiri mjeseca s posla, tu je visoka cijena od 17 hiljada dolara koliko košta ovakvo jedno putovanje i to bez svih onih dodatnih troškova.

Ali, zato za one srećnike koji imaju višak vremena, dovoljnu količinu novca kompanija “MSC Cruise” uvrstila je u ponudu krstarenje koje traje 119 dana!

Put kruzerom odvešće vas u 32 zemlje i pri tom ćete obići 49 destinacija. Tokom ovog putovanja, između ostalog, ćete moći da isprobate i neke zanimljive stvari kao što su ronjenje u laguni i jahanje slonova.

Put započinje u Kolumbovom gradu, Đenovi, odakle se kreće za Srednju Ameriku. Nakon toga na red dolazi Zapadna obala sa zaustavljanjima u Los Anđelesu, San Dijegu i San Francisku, zatim se prelazi Tihi okean i kreće put Australije i duž Indijskog okeana. Naravno, putem stajate u atraktivnim gradovima i državama kao što su Barselona, Melburn, Singapur, Bora – Bora...

U svakoj destinaciji prosječno se provede 13 sati, ali naravno, to je samo prosjek, s obzirom da se u nekima ostaje i po nekoliko dana. Ni na brodu vam neće biti dosadno, s obzirom na 11 barova, četiri restorana, diskoteku i ostale vidove zabave koje imate na raspolaganju.

Ako još uvijek nemate novca, dobra je vijest da krstarenje neće početi prije januara 2019. godine, pa još imate vremena da osvojite novac na lutriji ili se bacite u "gadnu" štednju.

(dnevnik.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije