Putovanje

Najgluplje žalbe turista

Najgluplje žalbe turista
Foto: N.N. | Najgluplje žalbe turista

Jedna od najljepših britanskih plaža Glejz, u Kornvelu, koja je proglašena najljepšom na svijetu 2017. godine, nije baš toliko besprijekorna.

Naime, predstavnici privatnog zaliva objavili su na Facebooku kritiku jednog posjetioca, koji se žalio što je povrijedio nogu na stijeni koja se nalazila na plaži.

“Nešto mora da se uradi povodom ove stijene jer je pokrivena talasima i niko je ne vidi“, napisala je jedna žena i dobila preko 100 odgovora uglavnom šaljivih i sarkastičnih.

“Pijesak, stijene i talasi! Bože, pa šta se to dogodilo našim plažama?!“, samo je jedan od njih.

Ipak, osoblje restorana koje se nalazi u ovom zalivu kaže da je jedan od boljih komentara koji su dobili bilo pitanje jednog posjetioca – “U koje vrijeme počinju talasi“. A bilo je tu i onih poput „Kada se pojavljuju delfini“ i sl.

Što je još zanimljivije turisti širom svijeta imaju naviku da se žale na potpuno marginalne stvari. Tako je jedan korisnik TripAdvisor-a ostavio samo jednu zvjezdicu na najvišu planinu u UK jer je bila „previše visoka“.

Isti je slučaj sa Velikim kanjonom Kolorada koji je „ništa specijalno“, Sidnejskom operom koja izgleda kao „oštećeno jaje“, Luvrom koji je „predosadan“.

S plažama je malo drugačije, pa su se tako neki žalili agencijama da „pijesak ne izgleda kao na slici“.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije