Putovanje

Odmorite se na prelijepim plažama Turske

Odmorite se na prelijepim plažama Turske
Odmorite se na prelijepim plažama Turske

Uhvatite last minute ponudu Relax Toursa i odmorite se na prelijepim plažama Turske - Bodrum po super cijenama.

Turska  država isprepletena mirisima začina i kože, svjetlucava od svile, zlata i srebra, oduševljava skladom savremenog života i bogatog hiljadama godina dugog kulturnog naslijeđa.

Blaga mediteranska klima ovdje je procvjetala u punom sjaju i pretvorila južne obale Turske u jednu od najpoželjnijih oaza sunca, mora i evroazijske kulture.

Njegova duga pješčana plaža, niz u kojem se redaju hoteli, posebno privlači turiste koji vole sportove, budući da se tu nalaze brojne škole jedrenja na dasci kao i kursevi ronjenja.  Domaćini kažu da u Bodrumu sunce ovdje drugačije sija, noći traju duže a piće više prija i još nešto posebno ističu, ako u Bodrum stignete kao samac, kući se vraćate zaljubljeni, u Bodrum sigurno.

Svjetski i turski jet-set bira upravo Bodrum kao svoje ljetno odredište, a uvjereni smo da ćete se iz vlastitog iskustva uvjeriti zašto je to tako.

Direktnim charter letom iz Sarajeva možete omogućiti sebi putovanje iz snova po nevjerovatnim cijenama od čak 699KM za hotel 4*.

Iz Relax Toursa ističu da su za termine 02.,11 i 20.07.2014. omogućili posebne cijene uz posebne popuste gdje možete uštediti do 400KM.

Pored Turske tu su i ostale atraktivne destinacije poput Egipta, Španije, Italije, ali i neizostavne Hrvatske gdje se ističe  hotel Komodor u Perni ( kod Orebića) po cijeni od 49 KM za polupansion.

Za više informacija posjetite www.relaxours.com ili pozovite na broj 033/263-330.

 

Vaš pravi ljetni kurs, Relax Tours...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije