Putovanje

Pet top destinacija za solo putnike

Pet top destinacija za solo putnike
Pet top destinacija za solo putnike

Ako ste željni mira, tišine i bijega od naporne i dosadne svakodnevnice, a ne gube vam se energija i vrijeme na rasprave u vezi sa izborom hotela, prevoznih sredstava i obilaska turističkih znamenitosti, ovo su prave destinacije za vas...

Indija

Neke od najpopularnijih istorijskih i kulturoloških destinacija uključuju Delhi, Agru, Džaipur i Mumbaj, kao i izležavanje na plaži Goe. Takođe postoji mogućnost da putovanje u ovu predivnu zemlju obogatite časovima kuvanja, joge i safarijem.

Kina

Veliki kineski zid i Ratnici od terakote su naprosto nezaobilazne atrakcije, ali ništa manje nećete uživati ni u nekim manje popularnim mjestima, poput mirnog vodenog gradića Džuđiađiao.

Kolumbija

Kolumbija je raj za ljubitelje kafe, koji mogu da pronađu veliko zadovoljstvo u obilasku plantaža i pržionica prije nego što se zapute u Medelin – jedan od najuzbudljivijih gradova Južne Amerike, kao i Kartagenu, grad na Uneskovoj listi svjetske baštine.

Francuska

Morzine je staro skijalište u Francuskoj koje posjećuje veliki broj samaca, što znači da biste na ovom mjestu mogli da pronađete mnogo istomišljenika koji sa vama dijele ljubav prema skijanju.

Španija

U centru Surjalila u Andaluziji posjetioci do mile volje mogu protezati udove koje su mjesecima grčili na poslu. Kompleks je okružen predivnim planinama, jezerima i poljima, a na trpezi se dvaput dnevno služe obroci sa organski gajenim povrćem. Čak sedamdeset odsto turista koji dođu u ovo mjesto putuju sami.

(B92)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije