Putovanje

Pogledajte kako izgleda kad kruzer uplovi u orkansko nevrijeme (VIDEO)

Pogledajte kako izgleda kad kruzer uplovi u orkansko nevrijeme (VIDEO)
Pogledajte kako izgleda kad kruzer uplovi u orkansko nevrijeme (VIDEO)

Turisti koji su skupo platili krstarenje na kruzeru kompanije Royal Caribbean u nedjelju su mogli uživati na svom odmoru jedino zaključani u svojim kabinama.

Naime, kruzer 'Himna moru' na putu od Nju Džersija do Kariba 'zapeo' je u strašnoj oluji nasred Atlantika. Brod je isplovio u subotu, ali samo 24 sata kasnije 'uplovio' je usred oluje koja je razvijala vjetrove kakvi se vide u uraganu druge kategorije. U izvještaju se kaže da su talasi bili visoki desetak metara.

- Znali smo da nas čeka oluja, ali prognoze su bile mnogo bolje od onog što smo doživjeli. More je divljalo, vjetar je bio strašno jak. Za svaki slučaj kapetan je zamolio goste da ostanu u svojim kabinama dok se vremenske prilike ne poprave. U ovom trenutku nismo zabilježili povrede putnika. S druge strane, brod je malo oštećen, ali ništa ozbiljno što bi ugrozilo nastavak našeg putovanja - stoji u izvještaju Royal Caribbeana.

Jedan putnik s 'Himne moru' objavio je video na Facebooku koji najbolje svjedoči s kakvim morem se kapetan morao u nedjelju boriti.

Procurili su i fotografije razbijenog plafona, razbacanih stolica i stolovima, demoliranog bara...

Uvjerite se i samo kako je to strašno izgledalo.

(N.N./Jutarnji.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije