Putovanje

Pogledajte novi nivo luksuza u Grčkoj (FOTO)

Pogledajte novi nivo luksuza u Grčkoj (FOTO)
Pogledajte novi nivo luksuza u Grčkoj (FOTO)

Prije nekoliko godina, magično mjesto nazvano Astarte Suites, bilo je jako popularno…

To je bio najbolji hotel koji je Santorini mogao da vam ponudi, a možda i najbolji u čitavom svijetu. Smješten na stijeni sa pogledom na blistavo Egejsko more, ovaj hotel je zaista jedinstveno mjesto, gde se lokacija sa pet zvjezdica susreće sa uslugom sa šest zvjezdica i gostoprimljivosti sa sedam zvjezdica.

Pogledi na more i udaljeni vulkan su nešto u čemu se može uživati iz svakog dijela ovog hotela, a njegovi infiniti bazeni povezaće vas sa energijom koju pruža more. Ovaj grčki raj je vjerovatno bio najbolja lokacija za odmor iz snova, ali je do ove godine imao samo devet luksuznih apartmana. Kao što možete pretpostaviti, rezervisanje slobodnog apartmana, bilo je praktično nemoguća misija.

Ali, srećom po nas, Astarte Suites otkrio nam je svoja u potpunosti nova dva apartmana, koji su još bolji od svog savršenstva koje nam nudi. Svaki od ovih novih apartmana ima king size spavaće sobe, ekskluzivne noćne stočiće od mermera, ručno rađene podove, luksuzna kupatila i đakuzi za parove.

Dizajn enterijera ovih apartmana inspirisan je mediteranskom kulturom, a pruža vam mogućnost uživanja u pravom “santorinijevskom” iskustvu. Pritom, oba apartmana imaju ogromne panoramske terase, sa prostorom za sjedenje i otvorenom trpezarijom, i privatnim infiniti bazenom.

Naravno, u svakom apartmanu ovog hotela imaćete mogućnost da uživate u sjajnom pogledu, ali neka slike iz galerije govore više od nas. Pogledajte sami, uživajte i počnite sa planiranjem svog sljedećeg ljetovanja.

(NN/Luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije