Putovanje

Trebinje na Sajmu turizma u Moskvi: Jug RS predstavljen Rusima

Trebinje na Sajmu turizma u Moskvi: Jug RS predstavljen Rusima
Foto: N.N. | Trebinje na Sajmu turizma u Moskvi: Jug RS predstavljen Rusima

TREBINJE - Turistička organizacija Trebinja predstavlja turističku ponudu ovog grada na 26. međunarodnom sajmu turizma (26th Moscow International Travel & Tourism Exhibition), koji se od 12. do 14. marta održava u Moskvi.

U pitanju je jedan od najznačajnijih i najprestižnijih svjetskih sajmova turizma, a nastup se realizuje u okviru promotivnog štanda Turističke organizacije Republike Srpske.

Ovo je prvo direktno učešće predstavnika Turističke organizacije Trebinje na ovom velikom turističkom tržištu, kome se predstavlja cjelokupna turistička ponuda juga Republike Srpske, a u Moskvi je ponuđen promotivni materijal koji je urađen na ruskom jeziku.

U okviru programa predstavljanja Republike Srpske na ovom sajmu drugog dana je realizovana specijalizovana prezentacija turističke ponude Trebinja. Kreirana je s namjerom da se ciljanoj publici, u koju spadaju predstavnici turističkih agencija, tur-operatera, organizatora putovanja, strukovnih udruženja, turističke industrije, medijskih kuća iz Rusije i ostalih zainteresovanih zemalja, adekvatno predstavi cjelokupna turistička ponuda Trebinja.

Predstavnici Turističke organizacije Trebinja, koji su u Moskvi, javljaju da je u prva dva dana sajma zabilježen zavidan nivo posjećenosti promotivnom štandu TORS, gdje je uz predstavnike ove ustanove, te etno-sela Stanišići i banje "Vrućice", Trebinje jedini grad iz Republike Srpske koji učestvuje na ovoj manifestaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije