Putovanje

Veličanstveno odmaralište u Kini pomjera granice luksuza

Veličanstveno odmaralište u Kini pomjera granice luksuza
Foto: N.N. | Veličanstveno odmaralište u Kini pomjera granice luksuza

Prvi kineski resort sa zabavnim parkom, Atlantis Sanya, specijalno je dizajniran da dočeka svoje goste unutar nevjerovatnog okruženja na Hainan ostrvima.

Smješten u Haitang zalivu, ovo magično mjesto je prvi Atlantis resort u Kini, a pridružuje se drugim uspješnim varijacijama svoje vrste, poput The Palm u Dubaiju, ili Atlantis na Havajima.

Inspirisan izgubljenim svijetom Atlantide, ovaj resort će ponuditi 540.000 m2 nevjerovatnog uzbuđenja: vijugavi vodeni tobogani u Aquaventure Waterparku će redefinisati pojam zabave na vodi, dok će otkrivanje stare civilizacije Atlantide u Lost Chambers Aquarium, kao i posjeta najvećem akvarijumu na otvorenom u čitavom svijetu, The Ambassador Lagoon, vaš boravak ovdje učiniti nezaboravnim, prenosi luxlive.

Na ovoj lokaciji dostupan vam je 21 restoran, pored kafea, loža i barova, pri čemu je renomirani Bread Street Kitchen and Bar, koji predvodi čuveni šef Gordon Remzi takođe prisutan. Prefinjeni AHAVA spa će lako uzbuditi svakog ljubitelja pravog uživanja, dok su smještajne jedinice namijenjene gostima dizajnirane da ponude isto.

Sobe za goste imaju pogled preko šarmantnog Haitang zaliva, a svaka od njih je pažljivo opremljena i dekorisana, kako bi pružala savršeno okruženje za odmor i opuštanje. Imperial, Royal i Presidential apartmani imaju velike terase koje nude pogled na zaliv i akvapark, ali ono što je još interesantnije je činjenica da ovo odmaralište ima pet luksuznih soba ispod vode!

Neptune i Poseidon Underwater apartmani će goste oduševiti svijetom Atlantide uz pomoć staklenih zidova od poda do plafona, vrhunskom kuhinjom, prestižnim zvučnim sistemima i brendiranim sitnicama za kupatilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije