Putovanje

Vila u kojoj je živjela Šer na prodaju za 85 miliona dolara

Vila u kojoj je živjela Šer na prodaju za 85 miliona dolara
Foto: Ilustracija | Vila u kojoj je živjela Šer na prodaju za 85 miliona dolara

Dok sanjarite o nekoj vašoj kući iz snova i ne uselite se u takvu, predstavljamo vam jedno imanje na Beverli Hilsu koje je na prodaju i košta nevjerovatnih $85 miliona.

Na samo nekoliko minuta udaljenosti od legendarnog Rodeo Drajva nalazi se raj za svakog ljubitelja konja i konjičkog sporta. Ovo raskošno imanje raspolaže sa čak 11 spavaćih soba i 17 kupatila i ima  kilometre staza kojima možete jahati. Takođe se na imanju nalazi 5 luksuznih štala za konje kao i dva konjička ringa.

Glavna kuća je fantastično uređen prostor u kom budući domaćini mogu uživati i ugostiti mnogobroje prijatelje i goste uopšte. Van kuće se nalazi teniski teren sa malim prostorom za sedenje, predivno uređenim travnjacima kao na Vimbldonu i mnogim drugim izvanrednim sadržajima.

U slučaju da imate više prijatelja ili članova vaše porodice, ne brinite, jer je kuća u marokanskom stilu namenjena gostima, dovoljno prostrana da primi i sve one nenajavljene posetioce. Marokanske pločice, ručno rezbarena drvena vrata, tkani tepisi i plafoni prikazuju magičnu mešavinu rustičnog koncepta i modernosti.

Budući da je na ovom imanju nekada živjela i muzička zvijezda Šer, bez obzira na visoku cijenu, vjeruje se da će zbog ljepote ubrzo pronaći kupce.

(luxlife.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije