Ovo je grad sa najvećom reputacijom u svijetu

Prema ovogodišnjem istraživanju Forbsovog Instituta za mjerenje reputacije "Reputation Institute", grad sa najvećom reputacijom na svijetu je Tokio.

Na Kopaoniku od danas skijanje 365 dana u godini

BEOGRAD - Na Kopaoniku je danas puštena u rad prva i jedina vještačka staza za skijanje u ovom dijelu Evrope, koja će omogućiti skijanje i van zimske sezone.

"Nezavisne" u posjeti hercegovačkom biseru: Neobična građevina ...

Na svega desetak kilometara od Mostara, u regionu Blagaja, na vrelu rijeke Bune, koje mnogi smatraju jednim od najvećih i najljepših u Evropi, nalazi se jedno, kako mnogi ...

Zanzibar, ostrvo začina sa bijelim pijeskom i tirkizno plavim okeanom

Bogata istorija, začini, plaže sa bijelim pijeskom i plavi okean odlike su Zanzibara, ostrva u Tanzaniji na istočnoj strani Afrike.

Ko ponese kamenje sa grčkog ostrva kao suvernir, kazna i do 1.000 evra

Ukoliko odlučite da sa Lalarije, prelepe plaže na grčkom ostrvu Skijatos, ponesete kamenčić kao suvenir, to bi moglo da vas košta i do 1.000 evra.

Omiljena Titova rezidenicija na Vangi uskoro dostupna turistima

Rezidencija nekadašnjeg doživotnog predsjednika SFR Jugoslavije Josipa Broza Tita na hrvatskom ostrvu Vanga uskoro bi, 38 godina nakon njegove smrti, trebalo da bude otvorena za ...

Šefšauen: Grad u stotinama nijansi plave

Na sjeveru Maroka, nekih stotinu kilometara od Gibraltarskog moreuza, nalazi se grad Šefšauen, jedna od omiljenih turističkih destinacija u Africi. Osnovan je 1471. godine kao ...

Beč zabranjuje konzumiranje hrane u podzemnoj željeznici

BEČ - Gradske vlasti Beča zabranile su putnicima da konzumiraju hranu u vozovima podzemne željeznice, ali nisu planirane kazne za prekršioce, bar ne na početku.