Kotor na listi najboljih evropskih destinacija

PODGORICA - Na listi 15 najboljih mjesta za odmor u Evropi za ovu godinu Kotor je zauzeo 13. poziciju, objavljeno je na sajtu organizacije "Evropske najbolje destinacije".

Rio de Žaneiro proglašen svjetskom prijestonicom arhitekture

Rio de Žaneiro je proglašen svjetskom prijestonicom arhitekture za 2020. godinu od strane Uneska, što ga čini prvim gradom na svijetu koji je dobio ovu titulu.

Nova svjetska atrakcija: Toranj od 550 m, sa potpisom šeika

Prijestonica super visokih nebodera, Dubai, uskoro će dobiti novo meganaselje koje će biti dom još jednom neboderu u tom gradu.

Španija ima 11 novih plaža sa plavom zastavicom

​Španija i zvanično ima najlepše plaže na svijetu, s obzirom na to da je u 2018. postala bogatija za još 11 plaža koje imaju plavu zastavicu.

Šta se strancima najviše sviđa u Beogradu?

Stranim turistima koji su protekle godine odlučili da posjete glavni grad Srbije najviše su se dopale turističke atrakcije, gastronomska usluga, parkovi, noćni život ...

Zavirite u najbolji hotel svijeta za 2019.

​Internet je pun informacija o svim hotelima svijeta, kao i top deset lista najboljih u svakoj kategoriji. TripAdvisor je upravo predstavio dobitnike njihovih "Travelers’ ...

Zemlja u kojoj pauza za ručak traje 90 minuta

​Iako je najbogatija zemlja Evrope, Lihtenštajn nema ni aerodrom ni željeznicu, a građani imaju pauzu za ručak dugu čak 90 minuta.

Stvari koje su kod nas normalne, a mogu biti uvredljive u stranim ...

Znate onu – sto ljudi, sto ćudi. Svaka zemlja ima neke svoje običaje, možete uvrijediti domaćine iz čistog neznanja, pa smo odlučili izvući neke od stvari koje ne biste ...