Zdravlje

Brinite o sebi uz ASA Osiguranje

Brinite o sebi uz ASA Osiguranje
Foto: N.N. | Brinite o sebi uz ASA Osiguranje
N.N.

Da li i koliko brinete o sebi? Koliko brige posvećujete svom i zdravlju vaših najbližih? Čini vam se da vas neke manje bitne stvari preokupiraju i da zapostavljamo najbitnije?

Vjerovatno ste vozilo osigurali, a da li ste i zdravlje? Ovo su neka od pitanja na koja je najbolji odgovor dobrovoljno zdravstveno osiguranje ASA Osiguranja.

Novi proizvod ASA Osiguranja, koji je lansiran prošle godine, je već prepoznat kao kvalitetan i veliki broj klijenata nam je odlučio ukazati povjerenje i zaključiti policu po jednom od programa osiguranja koje imamo u ponudi. Svi programi su potpuno prilagođeni tržištu na kojem naše Društvo živi i posluje. Uz širok raspon programa i veliku mrežu liječnika, klinika i medicinskih ustanova širom Bosne i Hercegovine, imaćete pristup vrhunskoj usluzi bez redova, čekanja i dodatnog plaćanja.

Bez obzira na to gdje vas život vodi, ne zaboravite zdravlje. Učinite pravi potez za sebe, hranite se zdravo, krećite se više, zaključite policu po nekom od programa iz naše ponude, boravite u prirodi, jedite što više voća...  ili jednostavno, brinite o sebi.

Saznajte više na: http://asa-osiguranje.ba/dobrovoljno-zdravstveno-osiguranje/

 

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije