Zdravlje

Efikasno uništite bakterije u organizmu

Efikasno uništite bakterije u organizmu
Efikasno uništite bakterije u organizmu

Narodna medicina čuva i otkriva zaboravljene odgovore na mnoga pitanja.

Dobro je podsjetiti se nekih od njih bar povremeno. Npr. evo kako ćete efikasno riješiti bakterije u želucu.

Mnogi ljudi imaju bakterije u želucu, a one mogu uzrokovati razne bolesti i veoma teško se liječe. Zato vam donosimo ovaj odličan prirodni lijek koji će vam pomoći da se oslobodite ovih malih napasti.

Smokve u maslinovom ulju najbolji su lijek za bakterije u želucu.

U teglu stavite suhe smokve zatim ih prelijete domaćim neprerađenim maslinovim uljem. Smokve možete isjeći na četiri dijela.

Trebalo bi da stoje bar 40 dana. Nakon toga, svako jutro uzimajte na prazan želudac po jednu smokvu. Poželjno bi bilo i po malu kašičicu maslinovog ulja u kom su smokve stajale.

Ako ne možete da čekate onda napravite dvije tegle, pa jednu počnite da uzimate nakon što su odstojale sedam dana, prenosi Lj&Z.

Da bi izliječenje bilo brže i efikasnije, svoju ishranu treba da uskladite s liječenjem. Jedite isključivo kuhanu blagu hranu bez previše začina naročito ljutih. Nemojte jesti kiselo. Izbjegavajte masno meso, a naročito suhomesnate proizvode.

Hranu pripremajte na maslinovom ulju koje je prirodno neprerađeno.

Iskustva govore da kombinacija smokava i maslinovog ulja pomaže kod mnogih oboljenja, na primjer, neplodnosti, hemoroida, sva crijevnih oboljenja, zatvora, bronhitisa, astme…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije