Život

Albanska voditeljka pozirala gola za Playboy pa dobila otkaz (FOTO, VIDEO)

Albanska voditeljka pozirala gola za Playboy pa dobila otkaz (FOTO, VIDEO)
Albanska voditeljka pozirala gola za Playboy pa dobila otkaz (FOTO, VIDEO)

Vjerovatno se sjećate albanske TV voditeljke Enki Bracaj, koja je taj posao dobila nakon što je na audiciju došla u otkopčanoj bluzi.

Enki je neko vrijeme vodila vijesti bez grudnjaka i stekla veliku pažnju pa je odlučila da pozira gola za Playboy kako bi postala još poznatija.

To se nije svidjelo njenim šefovima u TV kući Zjarr, koji su 21-godišnji voditeljku najprije suspendovali, a nedavno su odlučili da joj daju otkaz, iako je televiziji zbog njenih golih vijesti gledanost drastično porasla.

Direktor ove TV kuće Ismet Drishti nije želio da komentiriše probleme s Enki, ali je pohvalio Gretu zbog njene profesionalnosti.

Enki će na mjestu voditeljke golišavih vijesti zamijeniti njena koleginica Greta Hoha, kojoj takođe nije problem pokazati malo više kože, piše Daily Mail.

Enki je poručila da joj stižu poslovne ponude sa svih strana te da nikad nije očekivala da će tako brzo postati slavna. Otkrila je da dobija mnoštvo zahtjeva za prijateljstvo i poruka na Facebooku, koje ni ne stigne da pročita.

“Ja sam novinarka koja je na početku karijere, a tad morate da prihvatate neke rizike”, rekla je 21-godišnjakinja.

(NN/aktuelno.me)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije