Život

Amerikanka pruža seanse maženja za 60 dolara po satu

Amerikanka pruža seanse maženja za 60 dolara po satu
Amerikanka pruža seanse maženja za 60 dolara po satu

U vremenima u kojima su internet i aplikacije gotovo sasvim zamijenile izravnu komunikaciju, Samanta Hes pokrenula je biznis koji toplom ljudskom dodiru vraća pravi značaj i važnost.

Preko web stranice Cuddle Up To Me poziva sve ljude bez obzira na dob na seansu maženja koja stoji 60 dolara na sat.

Ova inovativna 30-godišnja Amerikanka na ideju je došla prije dvije godine kada je pročitala članak o mladiću koji dijeli besplatne zagrljaje, a dodatni vjetar u leđa bila je činjenica da je okončala 13-godišnju vezu i imala je potrebu da bude mažena i pažena.

U maju prošle godine pokrenula je web stranicu, a njen zanimljiv poslovni pothvat pokrenuo je lavinu pozitivnih reakcija - priču su prenosili mediji širom Amerike, a stranicu je posjetilo čak 17 miliona ljudi, prenosi Poslovni hr.

Samanta Hes danas uspješno živi od svog zanata u kojem 90% klijenata čine muškarci u dobi od 20 do 75 godina - radi maksimalno pet seansi dnevno, šest dana u sedmici, a mjesečna može zaradititi i do 7200 dolara.

"Svoju uslugu nazivam masažom za um. Svrha seansi je da se osjećate srećnim nakon što se vaš organizam resetuje od glave do pete. Važno je da se moji klijenti osjećaju prihvaćeni i voljeni baš kakvi jesu", kazala je ona.

S obzirom na to da posao može biti vrlo težak jer mnogi ljudi nose golem emocionalni teret, Samanata prije svake seanse meditira, a veliku podršku ima i u partneru koji je podržava u ovom specifičnom zanimanju:

"On zna da je to  vrsta terapije koja mnogo znači drugim ljudima. S druge strane, onima koji u mojoj usluzi traže zamjenu za seks, poručujem da će se razočarati", zaključuje Samanta Hes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije