Život

Blizanci čine dobra djela, Vaga se iz korijena mijenja

Blizanci čine dobra djela, Vaga se iz korijena mijenja
Blizanci čine dobra djela, Vaga se iz korijena mijenja

Saznajte šta vas očekuje u narednih sedam dana

Ovan

Naredne sedmice funkcionišete u stilu "preko trnja do zvijezda". Da biste ostvarili željeni cilj, morate, naime, svojski da se potrudite, tj. da marljivo radite, ali će zato i uspjeh biti slađi. Na poslu je evidentan uspjeh, s tim što konstantno morate da se borite protiv osoba koje ne dozvoljavaju da vaša kreativnost dođe do izražaja.

Bik

U fazi ste završavanja nekih bitnih projekata. Bilo je zastoja na sve strane, ali ste ih vi uspješno prebrodili, pa sad spremno očekujete prijatnije događaje. I zdravstvena situacija se popravlja. Dobijate na snazi, bolje se osjećate. Još kad biste se više kretali, a manje nervirali? Savjet: Opustite se i uživajte!

Blizanci

Ovih dana ćete pokazati svoje filantropske osobine i činiti sve sama dobra djela. Shvatate koliko ste bili samoživi. Rješavate da se promijenite. Sa partnerom sklapate primirje. Još ukoliko je Vaga - sve šanse da veza opstane postoje. Donosite odluku da prihvatite neki partnerov savjet. Savjet: Boravak u prirodi i bavljenje sportom pomoći će vam da ublažite tenziju.

Rak

Ključna riječ naredne sedmice je "blagostanje". Čuvajte se dosade, jer ste ostvarili svoje ideje, pa vas može ubiti monotonija. Poslovni uspjeh praćen je značajnom finansijskom zaradom. Radi se o nečemu za šta ste predodređeni. Ukoliko nije tako, znači da negdje griješite. Posvetite više pažnje rodbini.

Lav

Zahvaljujući ličnoj snazi i mudrosti, vladate situacijom. Pošto ste se sa patnjom saživjeli, pravite planove za buduće aktivnosti. Mnogi pripadnici znaka su lakše bolesni. Jedan od razloga je situacija u kojoj su njihovi životni principi ugroženi. Možda ih treba mijenjati? U svakom slučaju treba da čuvate sebe u svemu i u svakom izazovu.

Djevica

Odlučni ste u nastojanjima da prevaziđete probleme koji vam stoje na putu. Ima ih više, ali to jednoj Djevici ni najmanje ne smeta. Sa vatrenim znacima poput Ovna, Lava i Strijelca postajete kompletni. Iako, astrološki gledano, niste idealna kombinacija, u praksi je drugačije. Pitanje je samo dokle će to da traje?

Vaga

Situacija se iz korijena mijenja. Doskora ste bili prilično potišteni, ali sada ne možete da prepoznate sami sebe. Sjajno ste raspoloženi i puni optimizma. Iako ste prilično zadovoljni trenutnim poslom, razmišljate i o novom izvoru prihoda. Novca nikad dovoljno. Odgovara vam sve što je vezano za umjetnost i komunikaciju.

Škorpija

Promjena koja se dešava samo je prirodni slijed okolnosti. Imaćete sreće u nesreći, a da toga ne budete ni svjesni. Sve ukazuje na otvaranje perspektive za bolju budućnost. Psihički problemi su rezultat iznevjerenih nadanja. Vodite računa o tome da ne napravite neku glupost u provokativnim situacijama. Smanjite cigarete.

Strijelac

Preosjetljivi ste - s razlogom ili bez njega. Pošto okolina na vas prenosi raspoloženje, ukoliko želite da se dobro osjećate, birajte sa kim se družite. Previše se žrtvujete za osobe do kojih vam je stalo. Čim ste počeli da mjerite, zapitajte se da li su osjećanja iskrena? Prava ljubav je davanje.

Jarac

U boljem ste stanju nego obično. Zapljusnuo vas je talas optimizma, pa imate osjećaj kao da vam je kamen pao sa srca. Dobro se osjećate, dobro ste raspoloženi. Finansijski dobitak vam popravlja raspoloženje i puni džepove. Izuzetno ste kreativni, pa ćete imati uspjeha u svim poslovima vezanim za umjetnost, javio je Glas Srpske.

Vodolija

Okolnosti nalažu puno takta i smisla za diplomatiju, koje očigledno nemate; ali, taj nedostatak kompenzujete upornošću. Bićete akter slavlja i prijatnih događaja. Pošto potiskujete osjećaj nesigurnosti, mogući su problemi psihosomatske prirode. Ranjiviji ste nego što se drugima predstavljate.

Ribe

Narednih dana uživate u svim životnim radostima. Sklonost ka hedonističkom ponašanju sada je pojačana. Pa, uživajte, kad možete! U fazi ste materijalnog sticanja i razmišljanja o tome kako da se obogatite. Pošto nema hljeba bez motike, valja zasukati rukave. Zvijezde vas svojski podržavaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije