Život

Brutalnost: Mlada majka tukla rukama i nogama svoju bebu

Brutalnost: Mlada majka tukla rukama i nogama svoju bebu
Brutalnost: Mlada majka tukla rukama i nogama svoju bebu

Na YouTubeu se pojavila zastrašujući snimak mlade majke (18) iz Malezije koja bez milosti tuče svoju bebu staru deset mjeseci, piše Daily Mail.

Užasavajući video prikazuje kako Malezijka djevojčicu udara rukama, jastukom pa čak i nogama. Mladu i sadističku majku snimila je prijateljica. Zabrinuta zbog ponašanja prijateljice, snimak njenog iživljavanja nad djetetom odnijela je na policiju.

Kroz pune četiri minute snimke mlada majka ne prestaje tući djevojčicu koja histerično plače. Dijete bi na trenutak podiglo glavu, no majka bi ga udarila jastukom. U jednom trenutku djevojčicu je počela štipati po licu, a zatim je podigla i bacila natrag na madrac. Tada je krevetu prišlo starije dijete koje je zapanjeno gledalo zlostavljanje.

Policija nije željela otkriti ime majke, no rekli su kako je optužena za zlostavljanje djeteta i osuđena na 18 mjeseci zatvora.

Djevojčica je smještena u udomiteljsku porodicu nakon majčinog hapšenja. Nakon što majka odsluži kaznu i izađe na slobodu krajem novembra, sud će odlučiti hoće li moći ponovno dobiti starateljstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije