Život

Danijel Grahovac: Radim posao koji volim, a cilj mi je snimiti prvi album

Danijel Grahovac: Radim posao koji volim, a cilj mi je snimiti prvi album
Danijel Grahovac: Radim posao koji volim, a cilj mi je snimiti prvi album

Za uspjeh u muzici, osim dobrog glasa i stasa, potrebno je imati dobru pjesmu i harizmu, ali je danas najpotrebnije reklamiranje. Do zvijezda se dolazi preko različitog trnja, koje je manje ili više, boljelo buduću pjevačku dušu, a ko želi dugo da traje, mora svojski da se potrudi.

Koliko je teško ili lako postati muzička zvijezda u Republici Srpskoj, BiH ili regionu otkrio nam je Danijel Grahovac gostujući na Nes radiju u emisiji "Pomalo lično".

Naime, Danijel dolazi iz muzičke porodice i već je u najranijem djetinjstvu pokazao talenat za muziku koja mu je sada postala i životno opredjeljenje. Prvi javni nastup Danijel je imao još kao tinejdžer, na jednoj maturskoj proslavi, gdje je svirao klavijature. Vrlo brzo je shvatio da je to ono što voli i želi da radi, a trenutni cilj mu je snimiti svoj prvi album.

Veliku pomoć u ostvarenju tog sna ima od svoje porodice i kolega muzičara sa kojima je do sada sarađivao.

Najvažnije je da je publika zadovoljna, a veliki broj nastupa sam imao u inostranstvu u klubovima u velikim evropskim gradovima, pomenuo je Danijel i naveo da mu je to omogućilo da upozna mnogo interesantnih ljudi. Grad koji je ostavio najveći utisak na njega je Prag, jer kako kaže ima prebogat noćni život.

"Na sceni sam već punih 12 godina i najteže u ovom poslu su u stvari ta stalna putovanja i život na točkovima", rekao je iskreno Danijel. 

Osim muzike Danijel ima još i drugih interesovanja, prije svega student je ugostiteljstva i hotelijerstva i nada se da će jednog dana imati priliku da i u toj oblasti pokaze koliko i šta zna.

Mnogo je mladih i talentovanih ljudi na našim prostorima, a koliko će uspjeti i ostvariti svoj san zavisi prije svega od njih samih, ali i naše podrške.

Ostanite i dalje uz Nes radio i emisiju " Pomalo lično" i već sljedećeg četvrtka ćemo vam predstaviti neke obične ljude sa neobičnim pričama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije