Život

Dirljivo pismo djevojčice tati koji je na nebu

Dirljivo pismo djevojčice tati koji je na nebu
Dirljivo pismo djevojčice tati koji je na nebu

Ovo pismo naškrabano dječjim rukopisom nađeno je prije nekoliko dana, zgužvano i bačeno, pored jednog paba u Somersetun u Engleskoj. Naslovljeno samo sa potresnim i iskrenim "Dragi tata", rasplakalo je cijeli svijet koji govori engleski.

Napisala ga je djevojčica koja se zove Samer, a posvećeno je njenom ocu koji je "otišao u nebo".

Vlasnik paba ispred kojeg je nađeno okačio je ovo pismo na Fejsbuk i napisao "Hajde da vratimo ovo pismo djevojčici koja ga je napisala. Ne treba da bude kod nas".

Nekoliko sati potom, javila se porodica ove djevojčice i uzela pismo, piše Telegraf.

A evo šta piše u njemu:

"Dragi tata,

Volim te. Nedostaješ mi mnogo i želim da si sad ovdje pored mene! Ponekad noću gledam u nebo i poželim želju. Poželim želju dok gledam najsjajniju zvijezdu na nebu, i vjerujem da si ti ta zvijezda.

Uvjek mislim na tebe na tvoj rođendan, na Dan očeva, na moj rođendan i na Božić, i uvjek poslije. Srećna sam nekim danima, tužna nekim danima, ali sad osjećam da su u mom srcu, a uvjek si u mojim mislima, ali samo želim da sam mogla još jednom da ti kažem "zbogom" i da te još jednom zagrlim prije nego što si krenuo na put u tvoj novi dom na nebu.

Znam da svakog dana nedostaješ i braći i sestrama i svima u mojoj porodici, i svi žele da si još ovdje, ali ostaviću te  da odmaraš evo dok se ne sretnemo ponovo ili pričamo ponovo.

Volim te tako mnogo, počivaju u miru tata, i nadam se da si srećna tamo gdje si sada.

Mnogo te voli tvoja mala djevojčica Samer, volim te".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije