Život

Dječjem krevetiću udahnite novi život

Dječjem krevetiću udahnite novi život
Foto: Ilustracija | Dječjem krevetiću udahnite novi život

Mnogo je stvari koje nam ostanu poslije prvih godina roditeljstva, i većinu njih ćemo sigurno pokloniti svojim bliskim prijateljima i rođacima. Međutim, ponekad ostane poneki komad namještaja koji je kabast, a koji ne možemo nikome pokloniti.

Predstavljamo vam odličnu ideju kako da reciklirate krevetac za bebe.

Od njega možete napraviti razne stvari. Bez mnogo ulaganja možete ga pretvoriti u policu za časopise, stolić ili ljuljašku.

Vještije ruke brzo bi mogle da isijeku suvišne dijelove i iskoriste ono što bi moglo postati novi zanimljiv i koristan predmet.

Jeste li ikada vidjeli kako izgleda stalak za konce? Ako niste, zašto ga baš vi prvi ne biste napravili i to baš od nepotrebnog kreveca. Dovoljna će biti jedna stranica u koju treba da zabijete brojne ekseriće.

Na svaki ekser složite po jedan konac. Ideju možete dati i komšinici krojačici, kojoj možete pokloniti drugu stranicu krevetića.

Kutiju za igračke, stolice, klupu - sve to možete dobiti za malo novca, ako krevet date vještom majstoru. Zato, ne čekajte, potražite u garaži stari dječji krevetić i pustite mašti na volju.

Sve je bolje od toga da krevetić držite u nekoj kutiji prekriven prašinom, ne znajući da li će ika-da više u njemu spavati dijete ili će za koju godinu završiti u smeću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije