Život

Dnevni horoskop

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Nedelja, slobodan dan i lijepo vrijeme su dobitna kombinacija, a ukoliko volite da konsultujete zvijezde, evo šta vam savjetuju za danas.

Ovan

Pokušavate da zasjenite svoju okolinu i previše samouvjereni prihvatate velike obaveze. Zbog poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rješenje koje vam predlažu bliski saradnici. Bolje je da kontrolišite svoje impulse, prije nego što nesmotreno povrijedite nečije osjećanja. Prijaće vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

Bik

Osvojili ste nečiju naklonost i simpatije, ali uvidjate da to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovne namjere. Ne možete voditi glavnu riječ ili da postalje svoje uslove. Neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima. Nema potrebe da se dodatno opterećujete nečijim komentarima, posebno ako je riječ o osobi koja vas ne poznaje dovoljno dobro. Izbjegavajte  dodatne obveze koje vas suviše zamaraju.

Blizanci

Dobar izbor saradnika utiče na konačne rezultate. Dobro razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji. Ustupci koje činite, ponovo potvrdjuju vašu ozbiljnost i smisao za poslovno ugovaranje. Spontani izliv nježnosti pred voljenom osobom donosi novu radost ili zajedničko zadovoljstvo, najviše kroz osjećaj sigurnosti koji vam nedostaje. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Rak

Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u novim situacijama. Potrebna vam je dobra koncentracija u momentu kada se donosi ključna odluka. Završite svoje obveze u predviđenom roku. Neko vas navodi na dobar izbor, što pozitivno utiče na zajedničku radost. Ne krijete svoje zadovoljstvo, a osmijeh predstavlja najljepši »ukras« na vašem licu.

Lav

Važno je da se pravilno prilagodite na novu situaciju. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspješnim rezultatima. Okolnosti se mijenjaju, procijenite najbolji trenutak za akciju. Događa se da preosjetljivo reagujete na različite sitnice, dok partner stvari gleda drugačijim očima i tako smiruje zajedničku tenziju. Djelujete napeto, opustite se uz odgovarajućem društvu.

Djevica

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i potreban vam je nečiji savjet. Morate imati dovoljno hrabrosti, da prihvatite izvjesnu odgovornost za svoje postupke. Situacija će se riješiti, nema razloga za pretjeranu zabrinutost. Moguće je da postavljate visoke zahtjeve i koristite stroge kriterijume u procjeni nečijeg ponašanja. Sačuvajte samopouzdanje i prisebnost duha.

Vaga

Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-financijskim dogovorima. Uspješni rezultati podrazumijevaju zajedničko povjerenje i dugoročniju suradnju. Nove ljubavne dileme ili loš predosjećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, počinje uticati na vaše promjenjivo raspoloženje. Nema potrebe da se opetećujete nekim »teškim mislima«.

Škorpija

Ukoliko vam je stalo da pravilno riješite iznenadnu komplikaciju, upotrijebite praktičnu pamet i osobno iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namjere ili negativan uticaj na vaše ponašanje. Nema potrebe da smišljate nove ili neke lažne izgovore, koji vas dovode u neugodnu situaciju pred voljenom osobom. Prihvatite suočavanje s istinom i biće vam lakše.

Strijelac

Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u Vašem oruženju i pokušavate ispravite svoje poslovne propuste. Ipak, nema razloga da previše pričate o svojim poslovnim planovima. Važni su rezultati, a ne propratni komentari. Nemojte davati obećanja koja možda ne možete ispuniti. Prijaće vam izlazak, šetnja ili boravak u prirodi.

Jarac

Ne želite da neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima, tražite zaobilazno ili korisno poslovno rješenje. Pažljivo analizirajte svoje saradnike i prihvatite nečiji savjet. Pretjerana doza hrabrosti ili samovolja, može zakomplikovati saradnički odnos. U ljubavnom životu, na širi izgled sve djeluje prepoznatljivo ili kao neka skoro savršena slika.

Vodolija

Dobro procijenite osobne mogućnosti i upotrijebite prednost koju imate u odnosu na poslovne konkurente. Važno je da se pravilno nametnete u društvu suradnika. Partner kao da sumnja u istinitost vaše priče i traži dodatna objašnjenja. Postupite po svojoj savjesti i bez lažnih iluzija, koje kasnije mogu Vas razočaraju.

Ribe

Postoji osoba koja se ponaša pomalo neprofesionalno i postupa mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde ne predstavlja vaš primarni cilj. Partner ne obraća posebnu pažnju na vaše komentare, imate utisak da vas drži po strani u odnosu na neke svoje »tajne planove«. Zatražite objašnjenja kako ne biste pogrešno zaključivali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije