Život

Goran Arbutina gost emisije "Pomalo lično"

Goran Arbutina gost emisije "Pomalo lično"
Goran Arbutina gost emisije "Pomalo lično"

Fudbalski klub Rekreativo je fudbalski klub iz naselja Česma u Banjaluci koji se takmiči u okviru Područne lige Republike Srpske.

Jedinstveni fudbalski klub, vjerovatno je najpopularniji amaterski tim u Evropi, čiji je predsjednik Dr Nele Karajlić, a članovi Leo Mesi, Ronald De Bur, Pep Gvardiola, Predrag Mijatović, Aleks Ferguson, Nenad Zimonjić, Milorad Čavić, Jelena Janković i mnoge druge svjetske zvijezde.

FK Rekreativo je jedinstven po tome što nema trenera, oružara, ni uobičajenu administraciju, ali zato ima grupu momaka koji sami sve organizuju, registruju igrače, nabavljaju opremu, kose teren, vode treninge. Sve se radi na dobrovoljnoj osnovi i uz dogovor, a klub finansiraju sami igrači.

Goran Arbutina, predsjednik Skupštine FK Rekreativo će biti gost Nes radija u četvrtak, tačno u ponoć u emisiji " Pomalo lično" gdje će nam predstaviti ovaj, po svemu neobičan, klub.

Osim seniorske ekipe, FK Rekreativo ima i školu fudbala za djecu, ali i grupu navijača pod imenom Gromada.

Iako i sami u vrlo teškoj finansijskoj situaciji članovi Rekreativa trude se da budu društveno i socijalno angažovni o čemu svjedoče i akcije koje su sprovedene i koje će tek biti realizovane.

Članovi kluba su 2010. godine izgradili dječje igralište (ljuljačke, tobogani, klackalice, vrtuljak…).

Sve o ovom klubu i njihovim planovima u budućnosti saznaćete ako budete u četvrtak uz Nes radio i emisiju "Pomalo lično".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije