Život

Horoskop: rakove čekaju nova poznanstva

Horoskop: rakove čekaju nova poznanstva
Horoskop: rakove čekaju nova poznanstva

Pročitajte horoskop za 4. avgust i provjerite šta vas čeka danas.

Ovan

Pretpostavljeni nikako da primjete vaše kvalitete. Bićete izuzetno aktivni na svim poljima, ali pazite se, moguća je neka vrsta podvale. Ljubav kao da vam je u drugom planu, iako ste u centru pažnje. Provjerite rad štitne žlezde. Ne osjećate se dobro.

Bik

Daćete maksimum u poslovima koji obavljate ali poslovna okolina će vam oduzimati energiju. Imaćete dovoljno vremena i za ljubav i moguće je, ako ste mladi, da vam bude na prvom mjestu. Problemi sa krvnim sudovima.

Blizanci

Ljute vas dešavanja na poslu i odnosi sa ljudima. Vi ste kao zategnuta struna i okolina je svjesna vaše napetosti. Moguće je da imate partnera u drugoj gradu ili čak drugoj deržavi, ali to nimalo ne smeta vašoj vezi. Posvetite malo više pažnje sebi.

Rak

Skloni ste pretjerivanju u svakom pogledu. Trebalo bi da se maksimalno čuvate ishitrenih odluka, riječi izrečenih u afektu ili pretjeranog samosažaljenja. Oslonite se na pomoć prijatelja. Moguće novo poznanstvo. Preporučuje vam se sistematski pregled.

Lav

Bićete veoma popularni i angažovani, ali vaš pretpostavljeni će znati da cijeni vaše napore, moguća je neka vrsta nagrade ili unapređenja. Budite oprezni u komunikaciji sa partnerom, biće provokacija. Čuvajte se opekotina.

Devica

Dobro razmislite ukoliko želite nekom da saopštite nešto važno. Neko taktizira i iskušava vaše strpljenje i dobronamjernost. U ljubavi ste vrlo zahtjevni i možda baš od Bika prilično zaludno očekujete pažnju. Krvni pritisak vam ne dozvoljava da se osjećate dobro.

Vaga

Neka odluka iz suda će vas obradovati. Stičete utisak da vam šef namerno daje komplikovane poslove. Ako vam se dopada neko već duže vreme, prepustite se emocijama. Loš imuni sistem vam može ozbiljno ugroziti zdravstvenu situaciju.

Škorpija

Preporučuje vam se oprez, kada je u pitanju potpisivanje važnih papira, moguć je previd. Očekuje vas uzbudljiva romansa sa jednom osobom koja je dugo oklevala u vezi sa vama, što vas je u priličnoj mjeri iritiralo. Bolje se osjećate.

Strijelac

Ukoliko imate potrebu i volju da dođete do bolje zarade, ovo je pravi trenutak za to. Dok se drugi bave praktičnim problemima, vi ste prilično raspoloženi za ljubav što će vašem partneru veoma imponovati. Jedno razočarenje vas može odvesti u depresiju.

Jarac

Previše odgovornosti imate a koncentracija vam je loša. Postoji opasnost da se prihvatite nekog posla koji vas može prilično iscrpeti. Partner vam je posesivan i veoma je nezgodne naravi. Problemi sa venama.

Vodolija

Očekuju vas ogovaranja i nameštaljke od poslovne okoline. Prilično ste rasejani jer ste opterećeni razmišljanjima o nekome ko toga verovatno nije dostojan, a vi niste u stanju da se oslobodite tih misli. Tahikardija.

Ribe

Zahvaljujući pozitivnoj energiji postižete ciljeve. Budite oprezni u odnosu sa poslovnom okolinom, mogu vam učiniti nešto loše u pokušaju da vam se nađu pri ruci. Ljubavni život ste zbog posla gurnuli u drugi plan. Preporučuje vam se odlazak kod dermatologa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije