Život

Indijka traži muža koji zarađuje i ne voli djecu

Indijka traži muža koji zarađuje i ne voli djecu
Indijka traži muža koji zarađuje i ne voli djecu

Nakon što su roditelji Indijke Inhduje Pilai postavili njene podatke na sajt za upoznavanje kako bi joj pronašli muža, ona je kreirala svoj sopstveni CV za brak.

Indhuja je na internet postavila surovo iskreni CV za brak kada je otkrila da su roditelji napravili njen profil na sajtu za upoznavanje, piše Blic.

Tako je ova dvadesetrogodišnja djevojka postala feministička heroina.

Bila je zapanjena kada je vidjela da su njeni strogi roditelji uradili ovo bez njenog znanja kako bi joj pronašli muža. Tada je odlučila da napravi svoj profil bez dlake na jeziku i brige šta će drugi misliti o njoj.

Prvo što joj se nije dopalo jeste što su njeni roditelji napisali da je ona softverski inženjer.

"Kako su mogli to da napišu, pa imama samo 23 godine“, pita se ova djevojka koja je zaposlena u jednoj internet kompaniji.

"Ja nisam djevojka koja očajnički želi da se uda, a ovaj profil je to od mene napravio“, nastavila je.

Profil koj je na kraju Indhuja napravila ne liči ni na jedan koji ste možda vidjeli. U njemu je napisala da je zainteresovana za muškarce koji ne vole djecu.

Pored priznanja da nosi naočale i da ne voli da čita, napisala je kako nije mnogo ženstvena i da nikada neće pustiti dugu kosu.

"Želim muškarca koji želi da vidi svijet, koji zarađuje za sebe, ali ne mrzi svoj posao. Bonus poene dobija onaj koji ne voli djecu."

„Tražim muškarca koji ima karakter i koji može da izdrži da razgovara s vama više od 30 minuta“.

"Ukoliko ste sigurni da vam se baš ja dopadam savjetujem vam da razmislite opet i da moj profil pokažete roditeljima.“

"Ukoliko ste i dalje sigurni, pokušajte da zamislite život s djevojkom kao što sam ja“, napisala je na kraju.

Nakon samo 48 sati Indhujin CV je postao hit na internetu. Ona je za tako kratko vrijeme označena kao lice moderne Indije jer je pokazala da se ne plaši da se suoči s tradicionalnim pogledima na žene koje i dalje vladaju u toj zemlji.

Ova Indijka je pokušala da iznese frustraciju koju osjećaju djevojke u ovoj zemlji. One su sputavane da naprave sopstvene izbore zbog tradicionalnih vjerovanja svojih roditelja.

Indhuja je dobila brojne pozitivne komentare zbog svog stava od mladih širom svijeta koje kultura i tradicija požuruju da zasnuju porodicu, bez sošpstvenih izbora, iako oni za to još uvijek nisu spremni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije