Život

Ispovijest misice iz Hrvatske: Udala za 25 godina starijeg milijardera

Ispovijest misice iz Hrvatske: Udala za 25 godina starijeg milijardera
Ispovijest misice iz Hrvatske: Udala za 25 godina starijeg milijardera

Melita Fabečić je manekenka, i Miss Universe Hrvatske 2013., a Oleksandr Onišenko je biznismen, bivši pomoćnik ministra za krizne situacije Ukrajine, poslanik u parlamentu, vlasnik modne agencije i fudbalskog kluba Arsenal Kijev.

"Istina je, osjećam se kao u bajci, srećna sam i zaljubljena. Suprug i ja upoznali smo se mjesecima prije, međutim, sam čin vjenčanja dogodio se na brzinu, gotovo nemoguće brzo. Vjenčanje u bilo kojoj ustanovi zahtjeva vrijeme pa je tako lista čekanja u Kijevu tolika da treba čak i do dva mjeseca ranije uzeti termin ukoliko se želi određen datum. A mi smo svoje vjenčanje organizovali u malo više od nedjelju dana. Ne mogu reći baš da je to bila ljubav na prvi pogled, ali mogu da smo kroz upoznavanje zaista kliknuli i da ga je ta iskrenost kod mene osvojila", priča nam uzbuđeno bivša Melita Fabečić (21), koja se prije nekoliko dana udala za 25 godina starijeg ukrajinskog milijardera Oleksandra Romanoviča Onišenka.

Mijenja prezime

Novopečena gospođa Onišenko, koja sad već mijenja prezime u dokumentima, pobjednica je hrvatskog izbora ljepote Miss Universe za 2013. i model koji zbog frapantne sličnosti s poznatijom ljepoticom zovu hrvatska Adriana Lima. Izabranik njenog srca je navodni miljenik bivšeg ukrajinskog premijera Viktora Janukoviča u čijemu je mandatu od 2007. do 2014. bio pomoćnik ministra za krizne situacije, a aktualno je poslanik u njihovom parlamentu, vlasnik modne agencije i prvoligaškog fudbalskog kluba Arsenal Kijev koji je kupio pre dvije godine. Fudbal mu je nova igračka, odnosno hobi koji ga sada zaokuplja umesto jahanja. Konjičkim sportom bavio se prethodno godinama, štaviše takmičio se na Olimpijskim igrama 2008. i 2012.

"Nisam tip djevojke koja prilagođava istinu drugima. Imam svoje mišljenje i stavove. Naime, njemu zaista ne odoljevaju djevojke dok mene s druge strane nije toliko impresionirao na prvu loptu zbog, ajmo reći, novca i to je jedna od većih vrijednosti koje takav čovjek poput njega cijeni kod jedne djevojke, znam. Moj muž i ja upoznali smo se na jednom od putovanja. Dobila sam priliku da vidim jedan od većih konjičkih klubova, upoznam olimpijske jahače i najbolje istrenirane konje sa svih strana svieta. Budući da zaista volim konje, bila sam izuzetno srećna. Napolju jahanje jako cijene i ako znaš da jašeš to je ‘level up’. Pokazala sam se vještom te ih sve impresionirala. Uočila sam da me svi posmatraju te mi je Oleksandr prišao i udjelio kompliment koliko graciozno izgledam, da mi pristaje njegov konj koji je po prirodi inače divlji što ja nisam ni znala. Zatim se našalio kako sam uspjela da napravim čudo, da ukrotim konja kojeg samo on uspjeva da kontroliše. To je bilo naše upoznavanje. Uglavnom, osvojio me odlučnošću, stavom, gardom. Prosida je bila jako romantična, pitao me na hrvatskom želim li se udati za njega i zaista se oko celog tog čina toliko trudio, a meni je bio veliki šok", priča zagrebačka ljepotica.

Mama nije prisustvovala

Vjenčanju u Kijevu nisu prisustvovali njeni prijatelji i porodica. Iako je prethodno bio u vezi sa ženama poput teniserke Martine Hingis, nasljednice prestižnog lanca hotela Paris Hilton i ukrajinske manekenke Snejane Onopko, kao i u braku s Miss Ukrajine Ksenijom Kuzmenko, na glasu je kao povučen i skroman čovjek koji ne voli bespotrebno da rasipa svoj novac. Za tajno vjenčanje mladenaca saznalo se kad se ona na društvenim mrežama pohvalila vjenčanim listom i fotografijom u njegovom zagrljaju.

"Moja rodbina i prijatelji biće pozvani na proslavu koju pripremamo na proleće, sumnjam da će to biti u Kijevu ili Zagrebu, lokacije još razgledamo. Venčanje nije bilo u pravoslavnoj crkvi, kao što se u Hrvatskoj pogrešno pronelo. Njemu taj čin izuzetno znači, pa me pre venčanja u Kijevu upoznao sa svima, odveo u crkvu, prekrstio se i pokazao mi okolinu. Rekao mi je da je izbor zaista moj, on bi voleo da krenem tim putem, ali mi je isto tako naglasio da me prihvatio takvu kakva jesam. Moji najbliži su ga upoznali budući da je prije vjenčanja došao sa mnom u Hrvatsku. Prijatno su iznenađeni njime i njegovom pristupačnošću kao i zainteresovanošću za moje i sve što volim. Svi moji bliži prijatelji i porodica su uz mene i jako mi vjeruju. Znaju kakva sam i vjeruju da ne bih loše odabrala ni zbog čega. Upoznala sam i ja njegove i sina jedinca na kojeg je jako ponosan. Odmah me predstavio kao svoju ženu. Moje ime sada je Melita Onišenko. Imam puno planova, a u ovom trenutku mi je najbitnije da radim na sebi, puno učim i nadograđujem se. I dalje imam svoju viziju, ciljeve, u čemu na brak gledam samo kao na plus jer uz sebe imam osobu koja mi je u svemu potpora, ljubav i oslonac, zbog koje ja sama želim biti bolja jer navija za mene. Neću se toliko fokusirati na modeling. Moj suprug i ja se odlično razumijemo i imamo slične poglede na sve. Lijepo mi je dok sam s njim i zaista mu želim biti oaza mira i podrške, da sam u svemu s njim i uz njega. Upoznao je mnogo djevojaka, top modele, misice kao i sportistkinje, ugledne dame, pa mi sigurno imponuje da od svih njih u prolazu baš mene odabrao i što sam upravo ja baš ta posebna za njega", otkriva Melita.

(NN/jutarnji.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije